Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bámulnak a nők a konditeremben?
24 éves fiú vagyok és kondizás közben folyamatosan zaklatnak különféle nők. A szemüket legeltetik rajtam folyamatosan, odajönnek mellém kondizni, direkt olyan gyakorlatokat csinálnak és olyan szögből, hogy rálássak a seggükre meg a melleikre. Bepucsítanak mellettem, a hajukat lobogtatják, rám mosolyognak, stb. Volt, hogy leülnek a kanapéra és megvárják amíg befejezem az edzést, majd feltűnően bámulnak rám és mosolyognak, amikor kimegyek a teremből. Más pasira is van, hogy rászállnak, de rám állandóan, és már nagyon felzaklat, azon gondolkodom, hogy konditermet váltok emiatt.
Mit csinálok, vagy mi miatt zaklatnak ennyire ezek a nők?
<szarkazmus>
Te szegény, borzasztó lehet.
</szarkazmus>
"Ha nagy lenne az orrom, akkor az logikus szerinted, hogy a csöcsüket és a seggüket a képembe nyomják?"
A farkadra mégse ülhetnek egy nyilvános helyen. Elég érdekes látni, ha egy férfit zavar a túlzott figyelem, azt a közvélemény mennyire lexarja. Fordított esetben, már szexuális zaklatást rikácsolna a reebanc horda. Amúgy nyilván azért csinálják, mert bejössz nekik és kezdeményezést próbálnak kicsikarni tőled.
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!