Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miert bamulnak a nok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert bamulnak a nok?

Figyelt kérdés
Rengetegszer elofordul ,hogy hosszu ideigneznek,vegigmernek parszor,tobbszor visszapillantanak ra atb.De mar olyan szinten ,hogy uldozesi maniam lesz. Raadasul van par aki mar regota csinalja. Ez mindenkivel igy van? Egyszeruen nem tudok rajonni,jo nem vagyok csunya de akkor is,ez mar sok.
2015. szept. 12. 19:57
 1/7 A kérdező kommentje:
Visszapillantanak ram stb.*
2015. szept. 12. 19:59
 2/7 anonim ***** válasza:

Biztos nem láttak még ekkora nagy egoistát XD

Fürdesz rendesen? Nem szakadt ruhákat hordasz? Fogat mosol?

2015. szept. 12. 20:01
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen,apolt vagyok es igenyes a megjelenesemre.
2015. szept. 12. 20:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Biztos tetszel nekik, ezt vedd jelzésnek. Én képtelen vagyok ilyen egyértelmű jelzéseket adni, úgy tűnik te fogadni vagy képtelen, vagy nem vagy hozzá szokva.
2015. szept. 12. 20:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Engem is megbámulnak, már egészen fiatal korom óta, az érettebb, idősebb nők is.Szerintem ez egyfajta flört, amit nem kell komolyan venni.
2015. szept. 12. 20:08
 6/7 anonim ***** válasza:
De te fiú vagy vagy lány? :D
2015. szept. 12. 20:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Miért probléma ha jó pasinak tartanak,adig örülj míg nézegetek.
2015. szept. 12. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!