Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bámulnak a tizenéves lányok?
Ah! Régi szép idők amikor a lányok még szemlesütve jártak! :DDD
Ne frászolj miatta. Tedd őket boldoggá! Mosolyogj rájuk, kacsintcs és lesz egy jó napjuk. :))
Ha szólnál hozzájuk valszeg világgá szaladnának. Csak a karmaikat próbálgatják :DD Belőlük lesznek majd a Született feleségek :DDDD
Azért bámulnak, mert tetszel nekik; meg azért, mert úgy látszik, egyre gyakrabban hiszik azt az emberek, hogy a nem hozzájuk illő korosztállyal jobban kijönnének, vagy érdekesebb lenne számukra. Szép Tőled, hogy Téged zavar a tizenéves lányok érdeklődése, sok Veled egykorú pasi van, aki egyáltalán nem így lenne ezzel, a hozzáillő huszonéves nőkkel meg nem tud (vagy inkább nem is akar) mit kezdeni.
Ez olyan, mint amikor engem (27 éves nő) koncerteken, bulikban 16-18 éves kissrácok próbálnak kóstolgatni. Fiatalabbnak nézek ki, de azért mégsem korban hozzájuk illőnek. A másik érdeklődő tábor a kiélt negyveneseké. Az engem érdeklő huszonéves srácok meg a tizenéves csajok után mennek. Hát ez van. :D
Zsák a foltját... Nekem van oan volt osztálytársam, aki 45 éves, és egy 21 éves csajjal lakik! A lánya lehetne!
Azért mondom: vannak a tinicsajok között is apakomplexusosok!!
ne törődj velük,ha idegesít ne is figyelj rájuk azért sem,mamár a sok kis fiatal azt hiszi bármit megtehet a pasiknál sajnos.én sosem bámultam úgy egy fiút hogy az észrevegye nő létemre.persze ha jó volt a segge és nem látta utánafordultam de az egy dolog :D egyébként engem is bámulnak a pasik (azt mondják az ismerősök nagyon jó csaj vagyok,persze én is nő vagyok és nem vagyok magammal kibékülve,bárki bármit mond)engem is idegesít,hiszen direkt nem öltözködöm kihívóan..dehát,azért se szólok vissza,vagy mosolygok vissza akik gátlástalanul a képembe bámulnak v vigyorognak..
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!