Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bámulnak engem az emberek?
Akárhova megyek mindig legalább egyszer megnéz mindenki, aztán meg többször is...
Még a korombeli lányokat talán értem és örülök is neki, de
ovis gyerekektől felnőtt férfi idős néni mindenki -.- már fura
azt jelentené jól nézek ki?
20F
Nem, annyit jelent, hogy kilóg a fika az orrodból... XD
Amúgy te is megnézel embereket nem? De. Akkor miről beszélünk?
Engem is megnéznek, mégsem képzelem azt hogy mindegyik szerelmes lenne belém... -.-
igen én is szoktam nézni az embereket, de észreveszem hogy ha oldalt állok akkor is néznek
nem mindenki, hanem úgy 10ből 7e
Ez jó kérdés. Engem is megbámulnak pedig semmi fura nincs bennem a hosszú (ápolt) hajat, körszakállat, háromnegyedes bőrkabátot leszámítva.
De a legfurább, hogy sokkal gyakrabban bámészkodnak a népek ha megborotválkozom mint amikor épp 4-5 napos borostával mászkálok. :)
Ilyen velem is előfordult, hogy oldalról úgy tűnt, mintha engem nézne, de amikor odapillantottam kiderült, hogy pl. csak elbambult vagy nem is engem nézett.
Amúgy meg általában elkerülhetetlen, hogy rád nézzenek az emberek. Metrón velem például mindennapos, hogy tízből kilenccel lesz egy röpke szemkontaktus, de nem azért, mert jól nézek ki, csupán, mert mindenkinek van szeme és használja.
De ha ezt szeretnéd hallani, hát legyen. Nagyon jól nézel ki, és ezt az égből pottyant Adoniszt meg kell bámulnia mindenkinek. Csak irigyek. Ne törődj velük. Blabla. Bla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!