Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért bámulnak meg az emberek...

Miért bámulnak meg az emberek mindig?

Figyelt kérdés

Nem vagyok egy szépség, erre már rég rájöttem, de unom, hogy mostanában egyre több ember néz rám a buszon. Oké, tudom, ez most úgy hangzik, hogy rám sem lehet nézni meg ilyesmi, mert elolvadok, stb. Nem, nem erről van szó. Csak azt mondom, hogy pl. ma reggel is felszállok a buszra, pár megállóval később felszáll egy fiú, elém áll és vagy kétszer hosszasan hátranézett. Annyira kínos szitu volt, majdnem beszóltam neki...

Aztán a múltkor meg a suliban ahogy megyek el a folyosón, hallom, hogy egy fiú azt mondja, hogy :"Nézd azt a csajt!"

Miért csinálják ezt az emberek? Mit tegyek, hogy ne vegyenek észre? Egyáltalán nem öltözök feltűnően, sima farmer meg pulcsi, és amikor elmegyek valahol, próbálom nem keresni az emberek szemkontaktusát, csak a földet bámulni, de mégis ez van.

2012. szept. 27. 18:28
 1/7 A kérdező kommentje:
14/L
2012. szept. 27. 18:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Küldj egy képet magadról és meg mondom hogy nézel ki. Szerintem nem lehet olyan csúnya csak azt hiszed ;)

15/L

2012. szept. 27. 18:38
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
küldj képet
2012. szept. 27. 18:40
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan ez van velem is, de engem nem zavar :)
2012. szept. 27. 18:41
 5/7 A kérdező kommentje:

Bocs, képet nem küldhetek...

Á, amúgy nem hiszem, hogy csak én érzem magam csúnyának... Már csúfoltak is emiatt régebben.

Igazából annyira nem vagyok duci, kb.5 kiló felesleg van rajtam, az annyira azért nem sok... mármint már láttam nálam sokkal ducibb gyerekeket... 164cm vagyok, szóval szerintem ez olyan átlagos méret, a hajam szőkésbarna, vállig érő, oldalfrufruval, és szemüveges vagyok.

2012. szept. 27. 18:43
 6/7 anonim ***** válasza:

Üldözési mánia..

Egy lány nem lehet csúnya, csak elhanyagolt tehát főleg Te ilyen fiatalon BIZTOS nem vagy csúnya ne akarj el ejtőzni!!

18/L

2012. szept. 27. 18:55
 7/7 anonim ***** válasza:
2012. szept. 28. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!