Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bámulnak meg az emberek az utcán?
Figyelt kérdés
Teljesen átlagos 19 éves lánynak tartom magamat.
167 cm, 55 kg, hosszú barna göndör haj, fehér bőr, kék szem, átlagosan öltözködöm, nem vagyok kirívó (jelenleg így mászkálok az utcán: csőnadrág, térd feletti csizma vagy magassarkú, szövetkabát).
Szinte minden ember megbámul az utcán. Nem szoktam rájuk nézni, de ha mégis akkor azt látom, hogy a lányok/nők mérgesen, szúrósan néznek, a pasiknak meg csak úgy megakad rajtam a szemük. Egyszer egy férfi vagy 15 percig folyamatosan bámult a buszon.
Szerintetek ez miért van, miért kell mindenkinek engem néznie? Veletek is elő szokott ez fordulni?
2010. nov. 28. 20:05
1/17 anonim válasza:
Mert jól nézel ki.
Vagy mert k*rvaronda vagy.
2/17 anonim válasza:
Jó nő vagy, a lányok irigykednek, a pasik meg nyálat csorgatnak, rejtély megoldva :D
4/17 anonim válasza:
Lehet, hogy nagyon szép vagy :)
Vedd bóknak :D
5/17 anonim válasza:
azért van az ember szeme, hogy...
7/17 anonim válasza:
haggyál már ezzel a szar kérdéssel
8/17 A kérdező kommentje:
Nem drogozok, és nem vagyok politikus. Csak nagyon idegesít, hogy mindenki engem bámul miközben én nem érzem, hogy olyan különleges lennék...
2010. nov. 28. 20:10
9/17 anonim válasza:
lehet hogy nem kirívóak a cuccaid, de drágák, és márkásak, v. csak egyszerűen eltalálod azt, h mi áll jól rajtad. v. az is lehet, h úgy mész, mint a kifutón a modellek, és ezzel magadra vonod a tekintetket. v. megvan az a kisugárzásod, ami bejön a pasiknak.
10/17 anonim válasza:
Ne ide gyere fényezni az egodat. Szép vagy azért..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!