Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért bámulnak a konditeremben...

Miért bámulnak a konditeremben? Illetve mit tehetnék, hogy ne így legyen?

Figyelt kérdés
Szeretek mozogni, viszont az utóbbi 2 évben ez elmaradt, sajnos a suli miatt csak a könyvtárban edzettem. Vettem a nyárra kondibérletet, hogy erősödjek, izmosodjak kicsit és formába hozzam magam. Nem szeretem a feltűnősködést nem bámészkodni, hanem mozogni járok le. És nagyon zavar, hogy bámulnak. Volt, hogy leült velem szemben a fazon, nem csinált semmit, csak nézett, mint Jani a moziban. Nem vagyok kövér (174/54), megkérdeztem az egyik barátom is, nem amiatt lehet, hogy a gyakorlatokat szabálytalanul csinálnám... Emiatt nem szeretnék női kondiba járni, mert az kevésbé felszerelt. Köszi előre is!

2015. júl. 14. 11:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hegyezte a cerkát, vigyázz!
2015. júl. 14. 11:51
 2/11 EmiEmii ***** válasza:
100%

Egyszerűen csak lány vagy. Vagy tetszettél az illetőnek, vagy nem látott még túl sok lányt edzeni, vagy is-is.

Próbáld meg ignorálni, vagy ha már nagyon bámul, szólj rá, hátha elszégyelli magát.

Kitartást az edzéshez, sok sikert!:)

2015. júl. 14. 11:51
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem illik konditeremben "nézelődni" de az ember akaratlanul is megnézi a jobb nőket. Lehetőleg ne puncinadrágban legyél edzésen, a melleid se legyenek ki, hordj melltartót edzésen is és nem kell kisminkelned se magad :) Egy képet azért linkelhetnél magadról, hogy biztosabb válaszokat adhassunk :)
2015. júl. 14. 11:56
 4/11 A kérdező kommentje:

2-es. lehet tényleg szólni fogok,mert már sajnos nem ez az első eset...

3-mas, köszi a választ, de nem küldök képet, inkább gyere le edzeni és találkozunk :D

2015. júl. 14. 13:30
 5/11 A kérdező kommentje:

Ez kimaradt:

Hordok melltartót, nem megyek kisminkelve, se fülbevaló se óra, rendes, hosszúnadrágban vagyok. Ugyanúgy szenvedek és izzadok, mint a többiek, úgyhogy, tényleg nem értem, ezen mi néznivaló van.

2015. júl. 14. 13:34
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha jó csaj vagy, akkor még sz izuadtságod szagára is rágerjedünk.. Ez sajnos egyszerű elemivösztön... Ha ennyire zavar, keress olyan termet, ahová csak csajok járhatnak pont ezért léteznek ilyenek.
2015. júl. 14. 13:40
 7/11 anonim ***** válasza:
88%
De ez már megint annyira tipikisan női gondolkodás... Ha senki rád se néz, akkor az a baj, ha mindenkinek bejössz, akkor meg az :)
2015. júl. 14. 13:43
 8/11 anonim válasza:
ma 13:43 így van! ha nem néznék akkor azt írta volna ki eljárok kondiba senki nem néz rám azért mert ronda lennék? :D
2015. júl. 14. 13:50
 9/11 anonim ***** válasza:
Akkor eddz otthon, ha ennyire zavar.
2015. júl. 14. 14:48
 10/11 anonim ***** válasza:
Kérd meg, hogy segítsen, amúgy meg örülj neki, ha megnéznek, ha ronda lennél szerintem se néznének.
2015. júl. 14. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!