Miért bámulnak a konditeremben? Illetve mit tehetnék, hogy ne így legyen?
Figyelt kérdés
Szeretek mozogni, viszont az utóbbi 2 évben ez elmaradt, sajnos a suli miatt csak a könyvtárban edzettem. Vettem a nyárra kondibérletet, hogy erősödjek, izmosodjak kicsit és formába hozzam magam. Nem szeretem a feltűnősködést nem bámészkodni, hanem mozogni járok le. És nagyon zavar, hogy bámulnak. Volt, hogy leült velem szemben a fazon, nem csinált semmit, csak nézett, mint Jani a moziban. Nem vagyok kövér (174/54), megkérdeztem az egyik barátom is, nem amiatt lehet, hogy a gyakorlatokat szabálytalanul csinálnám... Emiatt nem szeretnék női kondiba járni, mert az kevésbé felszerelt. Köszi előre is!2015. júl. 14. 11:41
2/11 EmiEmii válasza:
Egyszerűen csak lány vagy. Vagy tetszettél az illetőnek, vagy nem látott még túl sok lányt edzeni, vagy is-is.
Próbáld meg ignorálni, vagy ha már nagyon bámul, szólj rá, hátha elszégyelli magát.
Kitartást az edzéshez, sok sikert!:)
3/11 anonim válasza:
Nem illik konditeremben "nézelődni" de az ember akaratlanul is megnézi a jobb nőket. Lehetőleg ne puncinadrágban legyél edzésen, a melleid se legyenek ki, hordj melltartót edzésen is és nem kell kisminkelned se magad :) Egy képet azért linkelhetnél magadról, hogy biztosabb válaszokat adhassunk :)
4/11 A kérdező kommentje:
2-es. lehet tényleg szólni fogok,mert már sajnos nem ez az első eset...
3-mas, köszi a választ, de nem küldök képet, inkább gyere le edzeni és találkozunk :D
2015. júl. 14. 13:30
5/11 A kérdező kommentje:
Ez kimaradt:
Hordok melltartót, nem megyek kisminkelve, se fülbevaló se óra, rendes, hosszúnadrágban vagyok. Ugyanúgy szenvedek és izzadok, mint a többiek, úgyhogy, tényleg nem értem, ezen mi néznivaló van.
2015. júl. 14. 13:34
6/11 anonim válasza:
Ha jó csaj vagy, akkor még sz izuadtságod szagára is rágerjedünk.. Ez sajnos egyszerű elemivösztön... Ha ennyire zavar, keress olyan termet, ahová csak csajok járhatnak pont ezért léteznek ilyenek.
7/11 anonim válasza:
De ez már megint annyira tipikisan női gondolkodás... Ha senki rád se néz, akkor az a baj, ha mindenkinek bejössz, akkor meg az :)
8/11 anonim válasza:
ma 13:43 így van! ha nem néznék akkor azt írta volna ki eljárok kondiba senki nem néz rám azért mert ronda lennék? :D
9/11 anonim válasza:
Akkor eddz otthon, ha ennyire zavar.
10/11 anonim válasza:
Kérd meg, hogy segítsen, amúgy meg örülj neki, ha megnéznek, ha ronda lennél szerintem se néznének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!