Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedes konditeremben?
A kerdes cime csak attrakcio vegett van, de igazabol tenyleg a konditermes ismerkedesrol kérdeznék...
Van egy lany, tinderen jelolt es kiderült, h egy terembe jarunk.
Na en nem emlekeztem ra, pedig nagyon tetszett kepek alapjan. Úgyhogy tuti megbamultam volna eloben is.
Kondiba egyebkent egy lannyal kezdjem el eljarni, de osszevesztunk ugyh nem jott tobbe oda az a csaj. De valoszinuleg ez az uj lany mar akkor is oda jart.
Na es randira próbáltam elhivni, de voltak bizonytalansagai.
Pl az, hogy en nem nezek ki annyira jol eppenseggel, ugyh nekem mindig sokkal nehezebb minden.
Azzal magyarazta a csaj a lerazast h mas fiukkal is talalkozgatott de azok egy ido utan eltuntek.
Eleg nevetseges h engem ezzel a sztorival raz le, mert en nem vagyok az a szep fiu kkategoria akiknek a lelépését zokon vveszik a valamirevalo lanyok.
Csak ugye nem mondhatta azt h azert nem talalkozik velem mert nem nezek ki eleg jol.
Na mindegy, addig addig huzodott a randi tema, h a végén a kondiban futottam bele a csajba es odamentem hozza mindenfele teketoriazas nelkul.
Valojaban eloben mashogy nez ki es ugy mar beugrott h ot mar lattam egyszer es mar akkor is nézegettem.
Na vegulis látszott rajta h az elso pillanatokban le akar razni de utana valahogy megis benne maradt a szituacioban
Mondtam is neki h en mar azt hittem h o inkabb nem is fog tobbe ide jarni h engem elkeruljon ..
Sajnos kicsit felenknek tunik, de nekem ilyenkor meg eszembe jut h mas pasikkal (szebbekkel) kerdes nelkul elment randira.
Csak nekem kell gurcolni
Ja es amugy teljesen atlagos lany, semmi kirivo, nekem esetem.
Kerdes:
Miert nem szamitott h odamentem beszelgetni es miert nem szamit h nem adom fel es miért nem szamit h mondtam neki h en nem igazan tudnam elkepzelni h megunom ot es lerazom?
Nyilvaan a jovoben is talalkozni fog a szep fiukkal ppedig jol tudja o h lapatra fogjak tenni
de hat a szep fiuk tarsasagaert barmi megeri
Gyönyörű történet, gyönyörű tagolás.
A válasz egyszerű: nem tetszettél neki, teperhetsz akárhogyan, ez akkor sem fog megváltozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!