Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért bámulnak a nők a kondite...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bámulnak a nők a konditeremben?

Figyelt kérdés

24 éves fiú vagyok és kondizás közben folyamatosan zaklatnak különféle nők. A szemüket legeltetik rajtam folyamatosan, odajönnek mellém kondizni, direkt olyan gyakorlatokat csinálnak és olyan szögből, hogy rálássak a seggükre meg a melleikre. Bepucsítanak mellettem, a hajukat lobogtatják, rám mosolyognak, stb. Volt, hogy leülnek a kanapéra és megvárják amíg befejezem az edzést, majd feltűnően bámulnak rám és mosolyognak, amikor kimegyek a teremből. Más pasira is van, hogy rászállnak, de rám állandóan, és már nagyon felzaklat, azon gondolkodom, hogy konditermet váltok emiatt.

Mit csinálok, vagy mi miatt zaklatnak ennyire ezek a nők?

2016. nov. 26. 21:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
91%
Te kis Nárciszka :) híreszteld el, hogy a fiúkat szereted! N
2016. nov. 26. 21:13
 2/16 anonim ***** válasza:
79%
Túl nagy az orrod, azt mosolyogják meg minden egyes alkalommal. :)
2016. nov. 26. 21:19
 3/16 anonim ***** válasza:
95%
Jót röhögtem :)
2016. nov. 26. 21:22
 4/16 A kérdező kommentje:

Ha nagy lenne az orrom, akkor az logikus szerinted, hogy a csöcsüket és a seggüket a képembe nyomják? ?

Amúgy nem nagy az orrom

2016. nov. 26. 21:26
 5/16 anonim ***** válasza:
83%
Nézik, hogy milyen béna vagy.
2016. nov. 26. 21:27
 6/16 anonim ***** válasza:
89%

Honnan tudnám,hogy nagy-e az orrod vagy sem? -.-" Nem is ismerlek.

De a kérdésed hülyeség és egófényezés hiszen te is tudod, hogy miért néznek.

Ennyire hülye nem lehetsz!

2016. nov. 26. 21:29
 7/16 anonim ***** válasza:
92%
Jó hát ez a kérdés kamu. Ha nem az, akkor öregem, neked üldözési mániád van.
2016. nov. 26. 21:32
 8/16 A kérdező kommentje:

Azt nem értem, hogy mitől ilyen erőszakosak a nők, azt hiszik, hogy nem küldi el őket senki a francba, csak azért, mert nők?

Ha egy férfi megnéz egy nőt, akkor azért már jelentenek fel szexuális zaklatásért.

Ezek meg az izzadt csöcseiket dörgölik az ember képébe. Akkor ez micsoda??

2016. nov. 26. 21:36
 9/16 anonim ***** válasza:
49%
velem is állandóan ez történik
2016. nov. 26. 21:37
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Noha kérdező, továbra is félbolond vagy szerintem, mégis megpendítettél egy érdekes kérdést, már ami a szexuális zaklatás témát illeti. Ugyanis tökéletesen igazad van. Személy szerint voltam, olyan helyzetben, amikor (miközben volt párom), egy csaj ismerősöm elkezdett ruhátlan fotókat küldözgetni magáról. Majdnem ledobtam a hajamat, hogy ez meg mi a fakk. Az ezután történteket nem fejteném ki, de a lényeg az, hoyg bizony, ez kalsszik szexuális zaklatás. Ha én küldtem volna iylent egy random csaj ismerősömnek, és beperel, manapság a hiradóba kerülhet vele az egyszerü férfiember, aki ennyire "beteglelkű pervez állat"
2016. nov. 26. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!