Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bámulnak a nők a konditeremben?
24 éves fiú vagyok és kondizás közben folyamatosan zaklatnak különféle nők. A szemüket legeltetik rajtam folyamatosan, odajönnek mellém kondizni, direkt olyan gyakorlatokat csinálnak és olyan szögből, hogy rálássak a seggükre meg a melleikre. Bepucsítanak mellettem, a hajukat lobogtatják, rám mosolyognak, stb. Volt, hogy leülnek a kanapéra és megvárják amíg befejezem az edzést, majd feltűnően bámulnak rám és mosolyognak, amikor kimegyek a teremből. Más pasira is van, hogy rászállnak, de rám állandóan, és már nagyon felzaklat, azon gondolkodom, hogy konditermet váltok emiatt.
Mit csinálok, vagy mi miatt zaklatnak ennyire ezek a nők?
Ha nagy lenne az orrom, akkor az logikus szerinted, hogy a csöcsüket és a seggüket a képembe nyomják? ?
Amúgy nem nagy az orrom
Honnan tudnám,hogy nagy-e az orrod vagy sem? -.-" Nem is ismerlek.
De a kérdésed hülyeség és egófényezés hiszen te is tudod, hogy miért néznek.
Ennyire hülye nem lehetsz!
Azt nem értem, hogy mitől ilyen erőszakosak a nők, azt hiszik, hogy nem küldi el őket senki a francba, csak azért, mert nők?
Ha egy férfi megnéz egy nőt, akkor azért már jelentenek fel szexuális zaklatásért.
Ezek meg az izzadt csöcseiket dörgölik az ember képébe. Akkor ez micsoda??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!