Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elfingottam magam az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfingottam magam az első randin, hogy kezeljem?

Figyelt kérdés

21 éves lány vagyok, a pasi 27.

Egy cégnél dolgozunk, szerdán elhívott randira, tegnap elvitt vacsorázni. Vacsora után történt.. Annyira kellemetlen, nem biztos hogy hallotta, de elég valószínű. Majd elsüllyedtem szégyenemben.

2016. nov. 19. 20:45
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
49%

De attól beszartál, hogy mit fog gondolni rólad. :D idióta

Hülye kérdésre milyen választ vársz? :D 21 évesen lehetne némi eszed. :D

2016. nov. 20. 15:25
 22/25 anonim ***** válasza:
Hogyhogy hogy kezeld? Akkor hogy kezelted? Ő mit reagált? Te?
2016. nov. 21. 16:48
 23/25 anonim ***** válasza:
a randi végén-ennek ellenére-volt azért csók?
2016. nov. 27. 23:45
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki elkomolytalankodta és latom egy normalis választ nem kaptál, az amúgy remélem nem kamu kerdésédre.

Mindenesetre kellemetlen lehetett a dolog de ha belátjuk emberből vagyunk és a világ legbombázóbb nője is szokott büdöset szarni és fingani is....

És megmondtam volna neki lazán, hogy bocsi de ez most így jött ki. Ha emiatt néz le vagy néz kevesebbnek az ő baja. Emberi dolog ezen kár kesergni.

2016. nov. 28. 00:37
 25/25 Noblesse Oblige ***** válasza:

Lépj tovább. Ha ő nem hozza szóba, akkor tégy úgy mintha meg sem történt volna!

20-as, nekem a papám ezt így tanította: "Bölcs Salamon monda vala, hangos fingnak nincsen szaga, de amelyik súlyi, lapos... annak szaga írtózatos! :D

2016. nov. 28. 03:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!