Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfingottam magam az első randin, hogy kezeljem?
Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok, a pasi 27.
Egy cégnél dolgozunk, szerdán elhívott randira, tegnap elvitt vacsorázni. Vacsora után történt.. Annyira kellemetlen, nem biztos hogy hallotta, de elég valószínű. Majd elsüllyedtem szégyenemben.
Még én vagyok: na nem azt mondom, hogy bárhol bármikor érdemes engedni a szervezetünk hőn áhított megkönnyebbüléseinek, de basszuskulcs, legalább bizalmas kapcsolatban ne legyünk már képmutatásra kényszerülve...
És persze ne szűk térben, hacsak nem wc-n... De máskülönben mi akadálya a fingásnak, ha kettesben vagy valakivel??
2016. nov. 19. 21:13
12/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Megnézem amint sikerült egy kicsit megnyugodnom!
2016. nov. 19. 21:13
13/25 anonim válasza:
Ha összejöttök Úgyis finganatok egymás előtt. Kicsit elsietted,de Sebaj. :D én magamban nevetnék a pasi helyében,de nem remisztene el.
2016. nov. 19. 21:14
14/25 anonim válasza:
Kedves #4-es, elfingotta magát, nem besz×rt. A kettő között azért elég nagy a különbség!
2016. nov. 19. 22:03
15/25 anonim válasza:
Lehet, hogy megörvendeztetted a pasidat. Gondolhatja, hogy könnyen rá lehet venni a se--bedugásra ha ilyen lazák a zároizmaid már.
2016. nov. 19. 23:12
16/25 anonim válasza:
Mondd azt, hogy takarodót fújtak...:D
Amúgy ha normális a srác és te is értelmesen reagáltad le (értsd: nem kezdtél el hangosan röfögni, hogy minden ordenárét fingottál - már elnézést -), akkor nem lesz gond.
2016. nov. 19. 23:19
17/25 anonim válasza:
gondolom a srác elmosolyodott, és ezt mondta magában: "hát, ha a randin elfingottad magad, akkor az első szexen garANTÀLTAN BE FOGSZ SZARNI!!! :DDD HAHHASHHAPHHHAHAAAHHHAHHAAAHHAAAHHAAHA
2016. nov. 20. 02:57
18/25 A kérdező kommentje:
Ja, biztos befogok szrni egy fing után. Idióta.
2016. nov. 20. 08:54
19/25 anonim válasza:
Vannak egyébként olyan szituk, amikor a cipő,táska falhoz érése olyan hangot ad, mint a puki. Ha úgy gondolod, hogy " foghatnád " ilyenekre is, akkor ne foglalkozz vele, főleg, ha nem volt szaga a pukinak. Ha legközelebb találkoztok, csinálj egy olyan szitut, ami pukinak hangzik, de közben pl aszalba rúgtál, stb. Hogy reagáltad le amúgy?
2016. nov. 20. 10:16
20/25 anonim válasza:
Bölcs Salamon azt mondotta: Hangos fingnak nincsen szaga, de amelyik fing hangnèlkuli, annak szaga rendkívüli.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!