Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tegyem meg az első lépést?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem meg az első lépést?

Figyelt kérdés
Nem tudom ebbe a kategóriába kellett volna írnom, mindegy 20/F komoly kapcsolatot szeretnék vele, az egyik szaktársam nagyon bejön és szerintem adott már olyan jeleket amelyekkel bebizonyosodtam arról hogy én is neki. A lényeg nagyon kedves lány. Szóval egy ideje találkozgatunk egyetem után viszont egyszerűen nem tudom hogy kéne elmondanom neki azt hogy tetszik vagy egyszer csak szimplán megcsókolnom, nem érzem azt hogy az lenne tökéletes pillanat az első csókra. Amikor találkozunk általában puszi van, vagy ölelés de elég kínosan szokott kijönni hogy én ölelni akarom ő meg puszit akar adni. Velem van a gond hogy siettetni akarom ilyen szempontból? bármilyen választ köszönök előre is, további szép estét!

2016. nov. 16. 22:07
 1/2 anonim ***** válasza:

Fhuuha, egyetemista is vagy és nem megy a csajozás, na jó nem állok bele senkibe mindenki volt kezdő ahogyan én is. Ezt a "te megakarod ölelni" dolgot nagyon gyorsan felejtsd el,rátelepszel a csajra mikor még együtt se vagytok,ez nem nyerő taktika. Az egyetem utáni tali alatt mit értesz ? A dumádon sok minden múlik, de bevált csajozós duma nincsen, ezt magadnak tudod kialakítani az évek alatt,viszont ehhez....hát sok ellenkezőnemű megismerésére van szükség. Csinálj valami programot,hogy ne csak az,hogy összefuttok valahol a streeten és ennyi. Ott lesz alkalmad megcsókolni,de még azelőtt tedd meg, mielőtt túl késő lenne. A lányok a határozott magabiztos férfiakat szeretik, nem szabad 1 percig sem töketlenkedni,csak az számít tudd mit akarsz és küzdj érte.

21/F

2016. nov. 16. 22:42
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha érzed, hogy biztosan tetszel te is neki egy meghitt pillanatban nyugodtan megcsókolhatod. Esetleg kezdheted a randikon hosszabb ölelésekkel, hogy ne lepje meg a csók.
2016. nov. 20. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!