Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 kérdés: hogy mondjam meg, hogy többet akarok? Első csók hogyan? Ha mégsem, hogy ne tegyem magam szánalmassá?
nem akartam külön külön kérdéseket kinyitni:
hogyan mondjam meg egy lánynak, hogy akarom? Úgy, hogy ne ijesszem azért meg?
Ha elfogad, hogy menjen az első csók?
Ha nem, hogy ne tűnjek szánalmasnak a szemében?
"hogyan mondjam meg egy lánynak, hogy akarom? "
Akarlak.
"hogy menjen az első csók? "
???
"hogy ne tűnjek szánalmasnak a szemében?"
Ne kezdj el maszturbálni a 49-es villamos tetején egy batman jelmezben.
hogy? Rögtön magamhozszoritom?
A csókra úgy értettem, hogy mivel még nem volt olyanban részem, hogy csináljam jól...
Hogy növeljük a normális válaszok arányát;)
hogyan mondjam meg egy lánynak, hogy akarom? Úgy, hogy ne ijesszem azért meg?
Légy türelmes,kedves hozzá. Szerintem nem ijed meg,ha normálisan és nem nyomuló módon viselkedsz!:)
Ha elfogad, hogy menjen az első csók?
Ezen a téren nekem sincsenek tapasztalataim,de azt hiszem,nem olyan nehéz,mint amilyennek valójában tűnik!;) Csak meg kell rá találni a megfelelő pillanatot. Mikor egész közel vagy hozzá,és látod,hogy ő sem zárkózna el (szemcsillogás,mosoly) próbáld meg kezdeményezni!
Ha nem, hogy ne tűnjek szánalmasnak a szemében?
Nem leszel szánalmas személy a szemében,ha türelmesen,óvatosan közelítesz feléje. Úgyis látni fogod,hogy ő szeretné-e. Ha elfordítja a fejét,látszik rajta h megijed...ne erőltesd!
Ha ez az 1. randitok nem is ajánlom a csókot. Én szinte egész biztos,hogy nem engedném.
De ez ember,ill. korfüggő is!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!