Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 3 kérdés: hogy mondjam meg,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 kérdés: hogy mondjam meg, hogy többet akarok? Első csók hogyan? Ha mégsem, hogy ne tegyem magam szánalmassá?

Figyelt kérdés

nem akartam külön külön kérdéseket kinyitni:

hogyan mondjam meg egy lánynak, hogy akarom? Úgy, hogy ne ijesszem azért meg?

Ha elfogad, hogy menjen az első csók?

Ha nem, hogy ne tűnjek szánalmasnak a szemében?

2013. júl. 29. 22:00
 1/8 anonim ***** válasza:
53%
Ne haragudj, de ez így már most szánalmas.
2013. júl. 29. 22:02
 2/8 anonim ***** válasza:

"hogyan mondjam meg egy lánynak, hogy akarom? "

Akarlak.

"hogy menjen az első csók? "

???

"hogy ne tűnjek szánalmasnak a szemében?"

Ne kezdj el maszturbálni a 49-es villamos tetején egy batman jelmezben.

2013. júl. 29. 22:03
 3/8 anonim ***** válasza:
Ezt nem megkérdezni kell tőle hanem ha úgy érzed bír téged akkor csinálni.
2013. júl. 29. 22:04
 4/8 anonim ***** válasza:
túl görcsös a hozzáállás
2013. júl. 29. 22:10
 5/8 A kérdező kommentje:

hogy? Rögtön magamhozszoritom?

A csókra úgy értettem, hogy mivel még nem volt olyanban részem, hogy csináljam jól...

2013. júl. 29. 22:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Először senki nem lesz pro benne. De bele fogsz jönni. Mondjuk még nem csókolóztam de mindenki ezt mondja :D 13/L
2013. júl. 30. 07:07
 7/8 anonim ***** válasza:

Hogy növeljük a normális válaszok arányát;)

hogyan mondjam meg egy lánynak, hogy akarom? Úgy, hogy ne ijesszem azért meg?

Légy türelmes,kedves hozzá. Szerintem nem ijed meg,ha normálisan és nem nyomuló módon viselkedsz!:)

Ha elfogad, hogy menjen az első csók?

Ezen a téren nekem sincsenek tapasztalataim,de azt hiszem,nem olyan nehéz,mint amilyennek valójában tűnik!;) Csak meg kell rá találni a megfelelő pillanatot. Mikor egész közel vagy hozzá,és látod,hogy ő sem zárkózna el (szemcsillogás,mosoly) próbáld meg kezdeményezni!

Ha nem, hogy ne tűnjek szánalmasnak a szemében?

Nem leszel szánalmas személy a szemében,ha türelmesen,óvatosan közelítesz feléje. Úgyis látni fogod,hogy ő szeretné-e. Ha elfordítja a fejét,látszik rajta h megijed...ne erőltesd!

Ha ez az 1. randitok nem is ajánlom a csókot. Én szinte egész biztos,hogy nem engedném.

De ez ember,ill. korfüggő is!

Sok sikert!

2014. júl. 11. 12:16
 8/8 A kérdező kommentje:
ó köszönöm, azóta eltelt idő kalandosan zajlott. Végül kétszer is elküldött, de a jó viszony akkoris megmaradt, és más okok is vannak. De a "szemcsillogás,mosoly" - na az többször is megvolt. És mégse nem.
2014. júl. 12. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!