Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randin elfingottam magam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin elfingottam magam hangosan. Szóba áll még velem?

Figyelt kérdés

Nem tudtam elmenni nagydolgot végezni randi előtt, és mikor együtt voltunk már annyira szorított, hogy felálltam léptem kettőt és prrrrrrr. Belevörösödtem, nagyon ciki volt, a srác azóta nem hívott.

18/L

2012. szept. 16. 15:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát valakinél ez elég illúzió romboló Miért nem léptél többet???:)
2012. szept. 16. 15:27
 2/6 anonim ***** válasza:
úristen,mint a moziban
2012. szept. 16. 15:28
 3/6 anonim ***** válasza:

Őszinte választ vársz?

Biztos vagy benne?

Mert én 26/F vagyok és meg mondom az igazat, de ha nem vagy hozzá túl erős, akkor inkább ne olvasd ezt tovább:

-

-

-

-

-

Nos, 2 eshetőség van:

1., ha valóban tetszel neki, kapcsolatot akar, jó fejnek tart és vonzónak, akkor hívni fog.

2., ha ELEVE csak meg akart dönteni, akkor hót ziher, hogy kerülni fog. Mert te csak egy numera vagy a szemében ebben az esetben és az illető egy tapló.

Mindent összevetve: jobban jártál, hogy megtörtént, ha te kapcsolatot akarsz tőle... viszont ha csak szexelni szeretnél vele, akkor nem.

Ez az igazság.

2012. szept. 16. 15:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Amikor csak a kérdést olvastam, azt hittem, hogy pasi vagy, de nem. De hát, ez lányokkal is megesik. Sajnos ez egy olyan helyzet volt, ami baromi ciki, de nem tehetsz róla. Te mindent megpróbáltál.

Én magamat ismerve, én magam nem akartam volna a pasi elé kerülni, mert annyira ciki lett volna, de mégis azt gondolom, ha a pasinak tényleg tetszel és esetleg ad rá esélyt, hogy elmond, nem disznó voltál, csak ilyen problémád volt, akkor megérti és maximum baromi jót nevettek rajta!:)

De ha mégsem keres, majd lesz másik.

2012. szept. 16. 15:48
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Terence & Philip XD
2012. szept. 23. 12:14
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
ilyenkor kell oldani a szitut egy: "íííí kettévágta a tanga!" felkiáltással
2012. szept. 23. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!