Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kissé kigyúrt, izmos fiúk!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kissé kigyúrt, izmos fiúk! Járnátok olyan lányokkal, akiknek van "úszógumija", és nagyobb combjai?

Figyelt kérdés

2016. nov. 17. 22:15
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Én nagyon rég óta űzöm a testépítést és igen, kifejezetten a teltebb lányok tetszenek. Persze ez nálam sem az otthon, tv előtt tespedő bálnákat jelenti, hanem a sportosan izmos, teltebb lányokat. Odavagyok a vastag, izmos női lábakért és egy kis poci is kifejezetten szép lehet.
2016. nov. 18. 08:21
 22/26 anonim ***** válasza:

Hát én nem tudom, mennyire számítok teltnek, úszógumim nincs, teljesen lapos a hasam, de a combom és a fenekem igencsak vastag, kerek. Sportolok is, bár a futást messzire kerülöm, több okból is, de ez lényegtelen. Párom határozottan izmos, bár nem kigyúrt (kettlebell, trx, vívás). Imádja az alakomat, bár leginkább azért, mert szeret. Nem érdekelné, ha lefogynék, vagy felszednék egy keveset, mindkettőben a jót látja. Ha fogyok, feszesebb leszek, ha hízok, tovább kerekedik a popsim, és nőnek a melleim (valahol a körte és a homokóra alkat közt lehetek: van mellem, de azért lent erősebb vagyok).

Szóval nem ez a lényeg. De direkt arra várni, hogy most akkor molett nőként összeszedjen valaki egy izmos pasit...szerintem borzalmasan felszínes, és rossz hozzáállás. Én sem azért jöttem össze párommal, mert jó teste van. Nyilván vonzónak találom, erre figyeltem fel, de ez csak a kezdeti szimpátiához volt elég. Most már eljutott oda a kapcsolatunk, hogy egyáltalán nem érdekel, hogyan változik meg külsőre, amíg az egészségét nem fenyegeti, addig nem zavar.

2016. nov. 18. 09:53
 23/26 anonim ***** válasza:
82%
20-as:Remélem,majd a normál súlyú nőket is megkíméled magadtól,meg a vékonyakat.Legalábbis ha gyereket akarsz,mert ha szül az ember,megváltozik a test valamennyire,még ha nem is hízik el valaki.Szerintem kösd majd ki a leendő nőidnél,hogy ha gyereket akarnak,csak adoptáljanak,nehogy véletlen meghízzanak.Amennyi hülye picha van,egyedül így se maradsz,ha jól nézel ki,vagy gazdag vagy,persze.
2016. nov. 18. 18:03
 24/26 anonim ***** válasza:
9%

Istenem izmos pasit akarsz de azért neked is tenni kéne mert aki kondi terembe jár és komolyan csinálja az nyilván nem 100 kg csajjal fog járni:D

Ha másokkal szemben vannak elvárásaid magaddal szemben is legyenek

2016. dec. 23. 11:45
 25/26 anonim ***** válasza:

Már bocsi én csaj vagyok..Bakker nem azért de némelyik pasi akkora egy pöcccssss tud lenni.Én nem vagyok duci és ropi sem de szerintem jópár kigyúrt pasinak az esze helyett is csak izom van.Hiába írják ide ,hogy ne várd el a kigyúrt pasit ha te sem vagy sportos ..ez akkora szemétség.Vannak olyan lányok akik nem tehetnek arról ,hogy kövérek mert hiába tesznek ellene akkor is ott marad rajtuk.Attól még ugyan olyan szerethető lányokmaradnak mint pl egy szőke cicababa.A legjobb barátnőmnek is gondjai vannak a súlyával és látom rajta és tudom ,hogy mit érez mikor egy szórakozóhelyen rám másznának a pasik őt meg észre sem veszik.Őszintén nekem pont a kigyúrt kopasz pasik az eseteim de egyre sűrűbben csalódok bennük mert le sem szállnak a főldre.Tisztelem persze a kivételeket.De pont az ilyenek miatt én nem tudnék elképzelni komoly kapcsolatot velük...

:(

2017. jan. 7. 23:03
 26/26 anonim ***** válasza:
#11, a #8-as válaszoló vagyok, én ezzel a ténnyel tisztában vagyok, én arra szerettem volna reagálni a hozzászólásommal, mikor egy férfi írta, hogy külalakra vonzónak találja a duci nőket, csak a lomha, passzív életvitelük zavarja. Be szerettem volna bizonyítani, hogy attól még hogy valaki töltött galamb, lehet, hogy szabadidejében mozgékony. És akkor miért is dundi? Hát azért, mert mellette mégis sokat eszik! Szóval gyakorlatilag ugyanazt állítjuk. :) Egyébként azóta elhagytam a cukros, lisztes dolgokat, szépen fogyogatok.
2017. jan. 8. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!