Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kissé kigyúrt, izmos fiúk! Járnátok olyan lányokkal, akiknek van "úszógumija", és nagyobb combjai?
Figyelt kérdés
2016. nov. 17. 22:15
11/26 anonim válasza:
Kedves 8-as!
Dicsérendő, hogy aktív életet élsz, de a kinézet 2/3-a a konyhában dől el.
12/26 anonim válasza:
En is molett vagyok, es volt izmos pasim. Van akinek bejon. Nyilvan nem hajkuraszom oket, nekem igen mindegy a testalkata. Aki azzal jon, hogy izmosnak csak vekony baratnoje lehet, az hulye. Nincs kobe vesve, hogy az izmos testalkatu ferfiaknak csak a karcsu nok tetszhetnek. 😊
27N
13/26 anonim válasza:
A vastag - de nem fatörzs vagy erősen "cellulite" combok naaaagyon szépek. Pl nézd meg Mal Malloyt és rájössz mire gondolok.
14/26 anonim válasza:
Hat...igaz, velem se lehetne futni. Ennek az az oka, hogy egyszeruen semmit se utalok jobban, mint azt. Barmi mast megcsinalok.
15/26 anonim válasza:
Hát...én is voltam már duci nővel, a fogpiszkáló testem ellenére, és utána büszkélkedhetett velem is, hogy milyen sportos, vékony pasikat megkap a túlsúlya ellenére, ezért ő nem is fog lefogyni, mert ő így érzi jól magát. Egyedül azt felejtette el, hogy ez egy éjszaka volt. :)
16/26 anonim válasza:
Erdekes. Pont egyejszakanal dont a kulso inkabb.
17/26 anonim válasza:
Attól függ milyen.
Ha egészséges mértékben, akkor konkrétan veszek érte. Ha nagyobb comb amúgy is gyengém ha izom miatt van, ha mellette picit hájas, egyáltalán nem probléma.
Sőt, előző barátnőm is ilyen volt.. évekig és még így is mondtam neki néha, felszedhetne még 3-5 kilót, igazán egészséges legyen.
20F
18/26 anonim válasza:
Tényleg kissé vagyok izmos, de nekem is ez az esetem. És rengeteg más pasinak is. A férfiaknál sokkal nagyobb a szórás ízlés terén, mint nőknél. Kis mell, nagy mell, vékony, duci, stb. Van kondis ismerősi köröm, ott is ugyanez a helyzet.
19/26 anonim válasza:
Én se vagyok egy modell alkat,momentán mégis ilyen a szerelmem.
20/26 anonim válasza:
Nem. Szexnél pont hohy nem számít annyira milyen a külső. Kapcsolatban felvállalni, és beletörődni ha nem tetszik, mert lehetne hozzád illő is, az sokkal jobban fáj. Ezért nem lesz soha elhízott barátnőm. Szerintem megkímélem a folytonos csesztetéstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!