Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kissé kigyúrt, izmos fiúk! Járnátok olyan lányokkal, akiknek van "úszógumija", és nagyobb combjai?
Nem szeretem a kigyúrt szót, de elég izmos vagyok az átlaghoz képest, mert rendszeresen sportolok.
Nekem a kicsit teltebb nők jönnek be, ez ízlés dolga.
Viszont amiért az ilyen nők 99%-ával nem tudok járni, az az életmódbeli különbség.
Tetszik, nem tetszik, a kinézetünk szoros összefüggésben áll az életmódunkkal, azzal ahogyan étkezünk és mozgunk.
Sajnos az "úszógumis nagy combú" nők többségének sem az étrendje nem egyeztethető össze az enyémmel, sem pedig a szabadidős programjai.
Én a barátnőimmel szeretek együtt futni, kocogni, kirándulni, stb., amiket sajnos a fent említett hölgyek többségével nem lehet.
A barátom izmos (bár nem kigyúrt, a munkája miatt ilyen), és velem van, nekem van egy icipici úszógumim, és picit vastagabbak a combjaim (nem vagyok hájas, de modell-alkat se), mindig dicséri az alakom, és látszik rajta, hogy eléggé odáig van értem. :D
Szóval van ilyen.
Hát nem tudom, az a kérdés hogy ők járnának e velem:D amúgy aha:D
17.f
Elfogadom a lepontozást, erre is jöhet akár, de áruljátok el, mi volt a "nem hasznos" benne :D Az a két kezecske még mindig nem lájk/diszlájk gomb :DD
#5 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!