Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megmondanátok neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megmondanátok neki, hogy fogyjon le és csináltassa meg a fogait?

Figyelt kérdés
Hónapok óta chatelek egy pasival és tegnap személyesen is találkoztunk. Külsőleg nem nagyon jött be... Emberileg nagyon szeretem, megértő, és a személyes kontaktus során az illata is tetszett, a hangja is és a kisugárzása is. De eléggé túlsúlyos és ahogy beszél látszik, hogy felül ki van húzva az egyik foga. Szeretne velem kapcsolatot, de amíg így néz ki, addig nem szeretnék. Ti megmondanátok neki őszintén, hogy mi vele a bajotok? 24/N
2016. nov. 17. 08:59
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

30-as.

Ez idáig okés,csak azt ugyanúgy előtte ki kell vizsgálniuk,hogy egyáltalán terhelhető-e a többi fog annyira.

A másik,hogy pl. az enyémeknél is beadta a doki,hogy lehet hidat igen,csak nem 100%,hogy meg is fogja tartani,majd kiderül...

Ott is hagytam ennél a mondatánál a dokit kb.,és elköszöntem,mert ha megcsinálja,és nem tudja megtartani a többi,akkor azoknak is elég nagy sérülésük lehet ebből,és akkor kampó kb. az összes fogadnak ami még volt...

2016. nov. 17. 19:09
 32/34 anonim ***** válasza:
40%
Már nem azért, de tegyük fel, hogy 150 a fog. Mennyi idő ezt összespórolni minimálbérből? Ha az ember visszavesz egy kicsit az életszínvonalából egy, de inkább fél év alatt kellene összespórolnia. Kevesebb luxuscikk és kész.
2016. nov. 17. 19:15
 33/34 anonim ***** válasza:
Igy van! De ez sose derul ki, ha a kedves pasi nem megy el megnezetni. Innentol a kerdezo dolga.
2016. nov. 17. 19:21
 34/34 anonim ***** válasza:
Kapcsolat előtt ilyenekről beszélni kicsit furcsa lenne, de legalább őszinte. Nos, az én volt 3 barátom nem voltak tökéletesek fizikailag, de amikor velük voltam annak tüntek, mivel a pozitív tulajdonságai ellenszenvezték az emberi tökéletlen külsőt, ami 15 év múlva ráncosodni kezd. Én nem mondanám meg, hanem finoman közölném, hogy nem érzek szerelmi érzelmeket és nem akarom megbántani a továbbiakban, így inkább hanyagoljuk a párkapcsolatot.
2016. nov. 20. 00:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!