Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti megmondanátok neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti megmondanátok neki?

Figyelt kérdés

Van egy lány ismerősöm (barátom?), akivel hol találkozunk hetente többször, hol eltelik akár 1-2 hónap is, hogy nem látjuk és nem is keressük egymást...

Szívesen vagyok vele, jó együtt lenni, de párkapcsolatot.... nem szeretnék vele (más az értékrend), és szerintem ő sem velem (de szerintem most senkivel...).

A gond az, hogy szerelmes lettem belé.... Mit csináljak? Ne keressem soha? Vagy mondjam meg neki? ő 28 én 29 vagyok.

2014. jún. 3. 10:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Találkozz vele ugyanúgy,mintha mise történt volna a lelkedben. Ezt nem fogja észrevenni.Nem érzem problémának a helyzetet. Nem mondanám meg neki az érzéseimet a helyedben. 23/l
2014. jún. 3. 10:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Fiú vagy vagy lány?
2014. jún. 3. 10:14
 3/5 A kérdező kommentje:
fiú
2014. jún. 3. 10:15
 4/5 anonim ***** válasza:

Miben más az értékrendetek?

Igazából neked kell eldönteni, hogy melyik utat választod, ugyanis te tudod, hogy melyik a könnyebb számodra. Én a magam részéről elmondanám, mert én az őszinteség híve vagyok. De van, hogy könnyebb elkerülni, mint vállalni a dolgokat.

2014. jún. 3. 10:16
 5/5 anonim ***** válasza:

Viselkedj vele ugyanúgy ahogy eddig is, ha ő nem keres akkor viszont ne hagyd hogy elteljen ennyi idő hanem keresd te! :) És majd ki fog alakulni. :)

Sok sikert:)

2014. jún. 4. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!