Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megmondanátok hogyan közelítse...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megmondanátok hogyan közelítsek ehhez a leányzóhoz?

Figyelt kérdés
Minap láttam a buszmegállóban, jól szemügyre vettem. Végig a földet bámulta, a buszon is végig takargatta a száját, én úgy vélem hogy önbizalomhiányos, zárkózott típus lehet. Menjek oda hozzá beszélni vagy azzal csak elijeszteném? Esetleg megtudom a nevét és fészen ráírok, ott talán jobban megnyílna. Vagy mégsem?

2012. szept. 17. 21:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
buszmeg-->busz---odaállsz mellé, leülsz mellé---> beszélgetés.
2012. szept. 17. 21:39
 2/13 anonim ***** válasza:
hol láttad? csak ugy érdekel :D
2012. szept. 17. 21:42
 3/13 anonim ***** válasza:
Talán írd ide, hogy hol láttad,, hogy néz ki, hátha olvassa :)
2012. szept. 17. 21:43
 4/13 anonim ***** válasza:

Adj ki magadról óriás plakátot, a városodban :))

20/F

2012. szept. 17. 21:46
 5/13 A kérdező kommentje:
teljesen félreértettétek a kérdésemet. nem megkeresni akarom, hanem azt kérdezem hogy egy zárkózott lánnyal jobb nyíltan beszélgetni vagy inkább próbáljam meg neten? illetve mivel az óráink egyáltalán nincsenek szinkronban csak hétfőnként láthatom
2012. szept. 17. 21:49
 6/13 anonim ***** válasza:

Hol laksz? xD

Am meg az ilyen lányok nehezen nyílnak. Szerintem ha olyan zárkózott, akkor még az se biztos, hogy facebook-ja van.

2012. szept. 17. 21:52
 7/13 A kérdező kommentje:
miért olyan fontos hol lakok? attól hogy bivalybasznádon lakok vagy budapesten még nem lesznek mások a körülmények, vagy nem így van?
2012. szept. 17. 21:54
 8/13 anonim ***** válasza:
egy suliba jártok? vagy valami? délután sem jöttök egy busszal? soha?
2012. szept. 17. 21:56
 9/13 A kérdező kommentje:
nem egy suliba járunk, és csak hétfőnként látom
2012. szept. 17. 21:59
 10/13 anonim ***** válasza:
akkor beszélj vele hétfőn.
2012. szept. 17. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!