Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmondanátok hogy ez az idézet mégis mi a jó büdös hóbelefrancot jelent?
,,Hogy ki vagyok?
A legártatlanabb angyalod... vagy a legkísértőbb démonod... A barátod... vagy az ellenséged...
A szikrázó napsütés, ami beragyogja az életed... vagy a sötét éjszaka amiben örökre elveszel...
A szerelmed, aki mellett minden nap fel akarsz ébredni... vagy a szeretőd, akinek a szíve sosem lesz a Tiéd...
Egy elveszett kislány, akire vigyáznod kell... vagy egy harcos amazon, aki elsöpör Téged...
A pillangók amik a hasadban repkednek... vagy a könnycsepp ami az arcodon lefolyik...
Hogy Neked ki voltam... vagyok... leszek... az csak rajtad áll..."
10-ből legalább 6 lány ezzel az idézettel mutatkozik be a közösségi és társkereső portálokon. De kérlek elemezzétek már le, ilyen lehetetlen embertípus a világon sincs amit ez a baromság leír. Ha valaki ilyen ember, az egy személyiségzavaros, képmutató, értékrendet és az őszinteséget még hírből sem ismerő alak lehet.
Itt pont a titokzatossága a lényeg:)
Ez nem egy konkrét személyiség:D
Csak arra megy rá,hogy bárki lehet és csak úgy derítheted ki,hogy ki ő ha megismered:)
Első mondat és utolsó a lényeg belőle.
A többi csak azt magyarázza.
Az ilyen szövegek azt hivatottak palástolni (igencsak rosszul), hogy az illetőnek egyetlen saját, épkézláb gondolata sincs. Igazából fingja sincs, hogy ő maga kicsoda /micsoda, emiatt az sem tudja, mit akar, milyen embert keres maga mellé.
Ha éppen párt keresnék, akkor messzire kerülném az ilyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!