Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megmondanátok neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megmondanátok neki, hogy fogyjon le és csináltassa meg a fogait?

Figyelt kérdés
Hónapok óta chatelek egy pasival és tegnap személyesen is találkoztunk. Külsőleg nem nagyon jött be... Emberileg nagyon szeretem, megértő, és a személyes kontaktus során az illata is tetszett, a hangja is és a kisugárzása is. De eléggé túlsúlyos és ahogy beszél látszik, hogy felül ki van húzva az egyik foga. Szeretne velem kapcsolatot, de amíg így néz ki, addig nem szeretnék. Ti megmondanátok neki őszintén, hogy mi vele a bajotok? 24/N
2016. nov. 17. 08:59
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%
Hát elég kellemetlen ilyet közölni pláne hallani. De ha tényleg csak ennyi a baj vele, akkor tényleg jó lenne ha tudná.
2016. nov. 17. 09:02
 2/34 anonim ***** válasza:
23%
😂😅😆 persze szabassa át magát bred pityre aztán jöjjön vissza.de gyorsan amíg nem találsz mást. hagyd a búsba.még a fogyás sem megy egyik napról a másikra,nemhogy a fogászat főleg, ha nincs rá pénze,igénye.
2016. nov. 17. 09:22
 3/34 Sunshinedoll ***** válasza:
72%
Nem. Ha nem tetszik, akkor ne pazarold az időtöket. Ha a belső jó nem tudja számodra kompenzálni a csámpás fogakat, akkor ne randizz vele. Nem te vagy az univerzum közepe, hogy chaten ilyeneket kérj emberektől lol. Mondd meg neki, hogy nem tetszik külsőre, és ennyi.
2016. nov. 17. 09:24
 4/34 anonim ***** válasza:
37%
Muti már képet magadról. Biztosan találnék hibát én is rajtad. Értem te is gondolom változtatnál magadon, nem?
2016. nov. 17. 09:28
 5/34 anonim ***** válasza:
54%
Elég hülyén nézne ki. Ha valaki közölné velem, hogy bírlak belsőre, de légyszi' fesd már át a hajad feketére és szolizz már kicsit, aztán összejöhetünk, mert így nem tetszel, szerintem kiröhögném és nem lenne több randi.
2016. nov. 17. 09:32
 6/34 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Kérdeztem tőle, hogy tetszem-e neki? Mondta, hogy igen nagyon csinos vagyok (súlyom is renben van, meg a fogaim is...)

Volt párom kedvéért fogytam le én is a jelenlegi 53 kg-os súlyomra. Nem sértődtem meg amikor mondta, hogy kicsit duci vagyok (67 kg voltam),hanem elgondolkodtam hogy igaza van-e.

2016. nov. 17. 09:36
 7/34 anonim ***** válasza:
akkor rendben van,mondjad 1évig csak csttelés van,jövő ilyenkorra szedje össze magát és akkor majd találkoztok megint.
2016. nov. 17. 09:45
 8/34 anonim ***** válasza:

ahamm. Mondhatod neki.

Én személy szerint szeretem, ha valaminek van tudományos alapja, szóval mindenképp egy rövidke magyarázatot adj neki! Első benyomás működése-fontossága, vonzalom kialakulásában szerepet játszó tényezők, ilyesmi...

És valószínűleg köztetek már nem kell lennie semminek. Csak a jövőbeli ismerkedéseiben lehetsz segítségére.

2016. nov. 17. 09:56
 9/34 anonim ***** válasza:
66%

a pofám leszakad :D

ezt összehasonlítani ilyenekkel hogy valaki 'szolizzon és fesse be a haját' elég ostoba dolog. a túlsúly elég egészségtelen, már csak ezért is le kéne fogynia a pasinak. a fog meg alap igényesség, hogy legalább legyen meg mindegyik....

2016. nov. 17. 10:01
 10/34 A kérdező kommentje:
Hiába pontozzátok le a 9-es válaszolót, szerintem igaza van. Tőlem ment a zöld kéz
2016. nov. 17. 10:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!