Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmondanátok neki, hogy fogyjon le és csináltassa meg a
fogait?
21/34 A kérdező kommentje:
Fogorvosomnál egy 3 fogból álló híd 80.000 ft-ba kerül. Meg nem arról van szó, hogy nem lenne rá pénze.
Olvasom itt a vàlaszokat és el vagyok szomorodva milyen felszínes emberek vannak.Az én pàromnak is rosszak a fogai, és sajnos nen csak egy hanem az egesz felso, és nom azert mert nem mossa rendszeresen hanem mert az anyja ivott és dohanyzott terhesseg alatt. Hat eve vagyunk egyutt, és az eletbe le nem cserelnem foleg nen ez miatt,mert nala oda adobb és tisztabb lelku embert nem nagyon ismerek.Megszeretne csinaltatni a fogait csak sajnos a mai atlag fizetes mellett az ember nem surun engedheti meg maganak.Volt regebben egy baratnom aki tul sulyos volt, de ő is olyan belso ertekekkel rendelkezett hogy nem erdekelt hogy tulsulyos. Szorgalmasan jart uszni aerobikozni de sajnos núm nagyon akartak lemenni rola a kilok. Ha parom lenne se zavarna. Ezzel csak azt akarom mondani mindenkit ugy kell elfogadni amilyen, és nem megvaltoztatni. Ha nem tetszik keress mast. Masnal meg majd lesz mas hiba ( nagy a fule nagy az orra, alacsony stb) Mindenkinek vannak hibai, senki sem hibatlan.
2016. nov. 17. 12:24
100ezer mi? Implantatum? 1 fog eseten athuzhat egy hidat a hianyos reszre, az meg Budan a maszek fogorvosom 40bol megcsinalja.
2016. nov. 17. 14:05
Megint a kifogàs,ha sokalja valaki,hogy magàra ennyit adjon,igen egy implantàtum 38.900 Ft,cirkónia 56.000, akkor nem kell csinos,igényes baràtnôt akkor az a személy keressen egy àtlag alatti igénytelen zsíros hajú elhízott nôt.
Aki akarja az anyagiakat megoldja,mondjuk képzi magàt.
2016. nov. 17. 14:31
Nem tudom egyesek hol élnek :) mutasd már meg nekem kedves válaszoló hogy melyik az a fogorvos még hozzá maszek aki 40 000 ből megcsinálja az ember fogait.
2016. nov. 17. 14:34
Kifogod a lényeget,akkor menj SZTK-ba.
Vagy ha pénz gond akkor keres màsodàllàst,csinàlj valamit,hogy legyen zsetonod,menj külföldre,tanulj.
Soroljam még?
2016. nov. 17. 14:42
Utàna lett jàrva egy alsò felső komplett fogsor 300 -400 000 től ( ez a hidas megoldàs amiről beszélgetünk ) kezdődnek alatta hozzàd se nyúl senki.
2016. nov. 17. 15:12
Akkor keresni kell a megoldàst,hogy legyen zsé a fogadra,ennyi.
Nem kifogàs hanem megoldàs.
2016. nov. 17. 15:19
40ezer az a korona kb. rá,amiről ti beszéltek. De egy fogpótlás,ami beültetést jelent,és hosszútávra szól, 120-150ezer környékén mozog,és ez egy db fog beültetése,arra még lehet korona is kell,és az sem biztos,hogy a szervezeted befogadja,előtte azt is meg kell tudni. Plusz még ugye,amennyiért előtte mindenféle vizsgálatot elvégeznek,az még elég sokat rátesz...
Szóval 1 fog úgy teljesen, 200 ezer Ft környéke megcsináltatni.
Ami nem 1 évig lesz ott persze,hanem hosszabb távon is...
2016. nov. 17. 15:48
De azt is leirtam 3x h nem az implantot mondom, az valoban 100 folott van. 1 fogat leheg hiddal potolni. A kerdezo azt irta 1 foga hianyzik, nem azt, hogy rohad az osszes.
2016. nov. 17. 16:05
Kapcsolódó kérdések: