Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még valaki, akinek huszonévesen tele van a hócipője a mai párkapcsolatokkal?
Én már szerencsére túl vagyok az ismerkedős fázison, de őszintén megmondom, ha valami folytán úgy alakulna, hogy újra egyedül lennék, biztos nem állnék neki társat keresni.
Egyrészt, mert tudom, hogy képtelen volnék megint valakihez csiszolódni, másrészt nem is akarnék.
Meg még sok más egyéb oka van, pl. hogy nem léphetne a férjem helyébe senki és a gyerekeket sem hagynám, hogy egy idegen férfi nevelje, nem is várnám el senkitől ezt.
Szóval biztos, hogy egyedül maradnék. Részben ezekért, részben meg azért, mert amiket itt olvasok és ismerősöktől tapasztalok, meg úgy amblock, akik még egyedülállók, az valami katasztrófa.
Van olyan férfi ismerősöm, aki folyamatosan a rossz k.vákba botlik, pedig nagyon jó lelkü és szeretetre vágyó, de mégis az ilyen lökött nőket vonza be. Vagy amiket itt olvasok, hogy manapság vita tárgya (!), hogy milyennek kell lennie az első randinak... (ki fizet, hova menjenek, megcsókolja e, hagyja e magát, stb) meg sok férfi már alapból gondban van, hogy mit mondjon a nőnek, hogy közelítsen felé, egyszerűen elkeserítő, hogy az égvilágon semmi kreativítás, bátorság, stb nincs némelyik hapsiban és konkrétan mindent a szájába kell rágni mondjuk 30 évesen, hogy nyugodtan szólítsa le a lányt, ha tetszik neki... akkor meg jönnek a kifogások a részéről, meg az, hogy hát azért az nem úgy megy, ő nem szórja a pénzt ha nem tuti a tuti meg amúgyis hova vigye, miről beszélgessenek?
A nő ismerőseim közül meg aztán van mindenféle típus, megkezdve az "évek óta futok utána, hátha egyszer belátja, szerelmes belém"-től a a drámakirálynőig.
Szóval.. baromi sokat változott a világ ezalatt a közel 20 év alatt, de nem jó irányba.
Úgyhogy jogos a kiírt kérdés és nagyon sajnálom a most még egyedülálló ÉRTELMES, NORMÁLIS ÉRTÉKRENDÜ nőket pasikat.
31N
ÉN 30 évesen találtam egy értelmes 27 éves nőt.
Előtte csak amolyan összevissza kapcsolataim voltak.
A legtöbb pont arra volt jó.
De van amelyiknek én nem voltam elég jó.
De a 20-30 közötti nőkből is nagyon sokan viselkednek még úgy mint a tinik meg a gimisek, akik a telefonjukon lógnak mindenhol röhögcséljünk meg a sok felesleges marhaság.
Aztán miután lett fix, viszonylag jól kereső állásom, el tudtam végre költözni otthonról, lett végre autó, érdekes, hogy már jobban kellettem én is mindnek...
De nekem is olyan kellett csak aki már túl van a tinidrámákon nem a féjszbuk a mindene, és végre DOLGOZIK és van felelősségtudata.
"nem mások párkapcsolatára gondoltam, hanem úgy átlagban a mai kapcsolatokra" Ezek a mai fiatalok!? 'Hogy mik vannak? Bezzeg a mi idönkben!
Szerinted ennek sok értelme van 25/L?
Nekem is tele van már a pohár. Most épp úgy vagyok, hogy jobb egyedül, mert még egy rendes, csendesebb, normális életfelfogású lányt nem sikerült megismernem, pedig én aztán nem járok discoba, meg ilyen mai divathelyekre ahol az iváson van a hangsúly, mert nem szórakoztatnak. Igazat megvallva nem is ilyen helyen fogok ismerkedni, mert nekem nem erre van szükségem.
Megváltozott a világ, és tényleg nehezebb ismerkedni, de azért van lehetőség elég: könyvtár, egyéb egyetemi rendezvények, munkahelyeken, vagy csak ahogy hozza az élet a szituációt :)
24F
Nekem inkább abból van elegem, hogy
- az embert 99%-ban a külseje és a szociális rangja határozza meg, minden további tulajdonság a maradék 1%-ban van.
- a fenti megállapítás az állítólagos "normális" emberekre is igaz, ők is ez alapján ítélnek meg.
25/F
Nem huszon vagyok, hanem harminc, és nincs tele a hócipőm, mert kb leszarom más hogy él, milyen a párkapcsolata!
Nekem sincs barátnőm jelenleg, de akkor most utáljak mindenkit akinek van, vagy nem olyan a kapcsolata mint ami szerintem normális?
Vagy hogy érted? A te kapcsolataid nem jók?
Ha igen akkor rossz emberekkel ismerkedsz....
Nehéz a megfelelő megtalálása ez mindkét oldalról érvényes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!