Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem mondod :D kérdése:
Van még valaki, akinek huszonévesen tele van a hócipője a mai párkapcsolatokkal?
Figyelt kérdés
25/L2016. nov. 14. 01:25
2/24 anonim válasza:
Masokeval miert lenne tele? A sajatodrol meg felig te tehetsz, akarmilyen.
3/24 A kérdező kommentje:
Szerintem csak nincs szerencsém... És nem tetszik, amerre tart a világ, ami a párkapcsolatokat és az ismerkedést illeti? Mióta fontosabbak a felszínes dolgok, mint az, hogy értelmes legyen a másik?
2016. nov. 14. 01:28
4/24 A kérdező kommentje:
Második válaszoló: nem mások párkapcsolatára gondoltam, hanem úgy átlagban a mai kapcsolatokra és ismerkedésre :)
2016. nov. 14. 01:29
5/24 anonim válasza:
Ja ertelek. Hat igen sajnos jobbara ez van :(
6/24 anonim válasza:
Igen én is úgy látom, hogy nagyon rossz irányba megyünk. Nő vagyok és olyanokat tapasztalok a saját bőrömön és a közvetlen környezetemben, hogy a hajam égnek áll. Kihasználások, szexre épülő sehová nem tartó kapcsolatok, erkölcstelenség...elkorcsosult az emberiség.
Más a követendő példa, mint, ami 20 évvel ezelőtt volt. 24/L
7/24 anonim válasza:
Jelen. Vicc kategóriának tartom, amit manapság látok.
8/24 Blade Bone válasza:
Nekem úgy ámblokk az ismerkedéssel van tele, barátilag, párkapcsolati szempontból. Vannak akik sokat csalódtak, vannak bunkók, és vannak akik meg csak szimplán hüyék. Az a baj, hogy egyik fajtával sem lehet szótérteni. És akik meg abba a különös csoportba tartoznak, akik szeretnék élvezni az életet, azokat ez a három teszi tönkre.
De talán az idő múlásával ezen is túllendülünk. :P
9/24 anonim válasza:
Nekem sem tetszik az amit magam körül látok, de különösebben nem érdekel hogy mások mit csinálnak. Csak az zavar hogy egyszerűen nem találok olyan lányt aki passzolna hozzám, ez pedig részben a nagy többség káros hatásának is köszönhető. Úgyhogy igen, nekem is tele van a hócipőm velük és a "párkapcsolataikkal".
10/24 anonim válasza:
Ha így haladunk akkor hamarosan már a randikat is fb on bonyolítjàk majd le vagy játékban..az is lehet hogy majd jönnek a randi játék szarságok stb..a mai fiatalság nem tud beszélni élőben az emberekkel..ha nem lenne fb meg a sok szar akkor kihalna az emberi faj..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!