Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők. Ti járnátok egy kőműves segéddel?
Sokszor olvasni itt, hogy az illető legyen diplomás, máskor pedig az, hogy csak dolgozzon és legyenek céljai.
Szóval, kíváncsi vagyok a véleményekre. Egy kőműves segéd esetében is működik a bizonyos legyen kire felnézni mantra vagy mégsem?
Férfi, 19 éves
Nyilván nem csak a munkáról lehet beszélgetni, de nekem fontos, hogy tudjak róla.
Hát a kőműves segéd meg semmit nem fog hozzá konyítani. Ahogy mondjuk egy ügyvéd sem.
Ettől nem leszek sem álságos, sem képmutató. Egyébként meg lényegtelen, hogy én mit szeretek, mert már nem vagyok fent a "társkereső piacon", szóval csak a párom számít és senki más.
Vele meg tudok beszélgetni a munkámról IS. Ahogy én is értem, amit ő mesél. ;)
Tényleg ennyire gyökerek vagytok? Miért fáj nektek, ha valaki szeret a munkájáról IS beszélgetni? Én ilyen vagyok, nektek meg ez legyen qrvára mindegy, hogy én milyen vagyok.
Olyan nőt szedtek össze amilyet akarok. Nekem meg olyan párom van, amilyet szerettem volna (és fordítva).
Pár keresésben meg leszarom, hogy mi kell a másiknak, vagy olyan vagyok-e amilyen párt ő szeretne.
Majd ha találkoznak az igényeink, akkor megállapodunk egymás mellett és onnantól kompromisszum kész vagyok.
Veletek nyilván nem találkoznának az alap elvárásaink, de engem ez nem is érdekel. Ilyenkor az ember tovább megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!