Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, járnátok egy közmunkás sráccal vagy ez számotokra már kizáró ok volna?
Külsőre átlagos,szerény, visszahúzódó srác vagyok. Vannak hobbijaim, lehetőségeimhez mérten szeretem tartalmasan tölteni a szabadidőm. Elismerem, hogy jelenlegi munkám nem fizet sokat, ezért nem minden programban lehetek társ, de ezt kárpótolni tudom a személyiségemmel.
Őszinte válaszokat szeretnék. 21 éves férfi
nem sokat tudnánk kezdeni egymással
nekem ennél sokkal másabb szakmám van
ráadásul én havi 4-5 napot szoktam wellnesselni
egy közmunkás nem szokott, mert nincs miből
"normálisan"
Van rosszabb, mint a közmunka. Ott a jó öreg szalagmeló, ami sokkal nagyobb szopás, igaz picivel jobban fizet. Igaz cserébe ott kb. ostorral vernek, míg közmelón 8 órából átlag ötöt el lehet lógni. Igaz mindkettő szar.
Sajnos mindkét tábor rémes, beszélgetni nem igazán lehet a "kollégákkal", megrekedtek a 14 évesek szintjén, témakörök pedig nagyszerűek... foci, barátok közt, szulejmán, blikk hírek...
Igen, ezt megértem.
Erre céloztam a kérdésben is.
Számotokra megvetendő, lealacsonyító lenne egy közmunkással való ismerkedés?
Dolgoztam éjszaka szalag mellett 12 órában egy évig, igaz, suli mellett, hetente csak 4 napot, de tisztában vagyok vele, hogy milyen. Mégis inkább verjenek ostorral, minthogy közmunkán rohadjak az árokparton kb. annyi pénzért, mint amit a postai kézbesítők kapnak azért, hogy -10 fokban meg +40 fokban tolják a dögnehéz biciklit, meg szétüvöltik a torkukat, mert a sok paraszt még arra is tojik, hogy egy csengőt feltegyen.
Én a közmunkát semmibe nézem és nem, az nem "normális" munka. Ez van, ilyen fafej vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!