Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, járnátok egy közmunkás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, járnátok egy közmunkás sráccal vagy ez számotokra már kizáró ok volna?

Figyelt kérdés

Külsőre átlagos,szerény, visszahúzódó srác vagyok. Vannak hobbijaim, lehetőségeimhez mérten szeretem tartalmasan tölteni a szabadidőm. Elismerem, hogy jelenlegi munkám nem fizet sokat, ezért nem minden programban lehetek társ, de ezt kárpótolni tudom a személyiségemmel.

Őszinte válaszokat szeretnék. 21 éves férfi

2016. okt. 27. 21:08
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:

ha lenne egy olyan lány, aki igazán szeretne és szerelmes lenne beléd, akk nem ezen fog múlni a kapcsolatotok!

nekem teljesen mindegy mivel foglalkozna a barátom, közmunkás lenne, v wc pucoló, akk is ugyanúgy odáig lennék érte, és egyáltalán nem szégyellném..

a gond talán ott kezdődhet, h ha a lánynak egy jobban fizető/komolyabb állása lenne, akk azt ti 2-en hogyan oldanátok meg? a büszkeséged félre tudnád-e tenni, h pl. az ő pénzén vennétek vmi nagyobb dolgot, az ő fizujából fizetnétek a számlákat/kaját, mennétek nyaralni stb..

2016. okt. 27. 21:31
 12/40 anonim ***** válasza:
50%
Sehol nem írtam a pénzről, a munkakerülésről és az elvekről beszéltem. Mindössze felháborítónak tartom, hogy sokan megnyomorodnak a munkában, amíg mások közel annyi pénzt kapnak a nagy semmire. Bár feltételezem, hogy te még nem vagy a kereső korosztály tagja, szóval inkább hanyagolnod kellene a témát.
2016. okt. 27. 21:33
 13/40 anonim ***** válasza:

És mit csinálsz mint közmunkás, milyen végzettséged van?

Én voltam kulturális közfoglalkoztatott könyvtárban és a munkatársaim mind diplomások voltak. Azért voltak ott mert a szakmájukban jelenleg nem kaptak melót.

A könyvtár később hirdetett állást azt én megpályáttam és a sok jelentkező közül engem választottak. (könyvtárosi diplomám van, emellett van egy két éves kommunikáció és média szakon elvégzett oklevelem is)

Azért tegyünk már különbséget a között, aki kényszerből vállalja el mert nincs más, és aközött aki lusta dolgozni.

2016. okt. 27. 21:33
 14/40 A kérdező kommentje:

Jelenleg nem engedhetek meg magamnak egy nyaralást.

Viszont, sokan mások sem, mégis ezt teszik, hogy elmondhassák magukról, hogy nyaralnak.

Most éppen jogsira spórolok. Szegény családban élek, nekem nem a szüleim fizetik ki. Szeretnék angolul is megtanulni, talán Angliában szerencsét próbálni. Míg a világ, nem szeretnék így maradni.

Csak ez nem olyan egyszerű. De emberi lény vagyok és nekem is vannak vágyaim. Vágyom egy nő társaságára, de úgy tűnik, ez most lehetetlen. Az őszinte válaszokat nagyon szépen köszönöm.

2016. okt. 27. 21:36
 15/40 anonim ***** válasza:
37%
Hozzád hasonló munkával rendelkező lánnyal nem tudsz ismerkedni? Esetleg diákkal, aki tanul még? Milyen végzettséged van, hogy nem tudsz a szakmádban elhelyezkedni?
2016. okt. 27. 21:38
 16/40 anonim ***** válasza:
16%
Feltételezed... Mit feltételezel Te? Ócsároltad mert szerinted nem csinál semmit. nehogy már azt a kis összeget amit ezért a munkáért kap sajnáld mert tőle mert azt hiszed az olyan marha nagy összeg. ha meg nem hiszed akkor elküldöm azokat amiket írtam bérpapírt is küldök a személyes adatokat kitakarva . Gondolkozz egy kicsit nagysasszony . ;) Elvek.... :DDDDDD
2016. okt. 27. 21:38
 17/40 A kérdező kommentje:

Egy kertészeti szakközépiskolában végeztem. Ha már itt tartunk.

Elismerem nem egy világszám, de ezért emberileg is megvetendő vagyok.

2016. okt. 27. 21:43
 18/40 anonim ***** válasza:
34%
Dehogy vagy megvetendő. Ez marhaság. :)
2016. okt. 27. 21:44
 19/40 anonim ***** válasza:
58%

Természetesen van különbség aközött, hogy valaki 1-2 hónapig, amíg nem talál jobbat, közmunkán van, de ez sokaknak életcél, itt be is zárult a dolog. Nekem meg senki ne mondja, hogy annyi idő alatt nem lehet munkát találni. Egy 5000 fős településről származom a román határ mellől, de még ott is lehetett mindig találni, még ha nem is végzettségnek vagy az igényeknek megfelelő.

Utolsó (aki mire megírom, lehet, hogy nem az lesz): de igen, sajnálom azt az összeget. Ahonnan származom, látom, hogy mit csinál a legtöbb közmunkás, akik azzal szemben, amit itt írtok le, általában nem értelmiségiek, és csak azért mennek el a közmunkára is, mert megvonják tőlük a segélyt, ha nem. A kérdezőnek már a leírásán is látszik, hogy nem szándékozik hipp-hopp változtatni ezen az állapoton, ez pedig csak olyan beleélés a nagyvilágba sajnos.

Ismét leírom: sajnálom azt a pénzt, mert én, a párom, a szüleim, a nagyszüleim izzadjuk ki magunkból, amit a sok semmirekellő utána bedobál a játékgépbe. Lehet, hogy nem sok, de azért sem dolgozott meg a nagyrésze. :)

2016. okt. 27. 21:47
 20/40 A kérdező kommentje:

Amúgy, mi rossz van abban, hogy a román határ mellől?

Ezt miért olyan lealacsonyító értelemben írod. Még sosem jártam ott, Romániában főleg nem, de ott is emberek élnek. Nem tudom miért vagy ennyire fölényes?

2016. okt. 27. 21:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!