Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan csókoljam meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csókoljam meg?

Figyelt kérdés
nekem ez az első csók lenne,állítólag neki is....de nem merem!!!!félek...v nem tom...így könnyű eltervezni magamban,h jó,akk másnap megcsókolom,de ha ott van velem szemtől szembe,nem megy!!!!!!mit csináljak?????
2010. ápr. 27. 18:23
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
xD
2010. ápr. 27. 19:36
 12/20 anonim válasza:

beszéld meg vele vagy ha nem szeretnéd, akkor nézz meg sok sok smárolós filmet, figyeld meg a technikát VAGY kérd meg a barátnődet hogy mutassa meg hogy kell.

15/L

2010. ápr. 27. 19:44
 13/20 anonim ***** válasza:
Hát... nekünk úgy volt mindkettőnknek az első, hogy erdeisluba mentünk egy hétre, buszon, és akkor a haveroknak megmutattuk hogy kell csajozni/pasizni XD meg a fokozatokat. bemutattuk a puszit, szájrapuszit, és akk elkezdték kántálni h csók!csók! -||- ... mi egymásra néztünk..már nem volt kiút... ő jobban tudta mindt énXD mert neki szerintem ösztönösebb vollt,nekem nem...csak követtemXD aztán minden jó volt... utánna még ismételtünk sokszorXD
2010. ápr. 27. 21:04
 14/20 anonim válasza:

Vannak fiúk akik nehezen szánják el magukat, kell egy kis segítség, mond a barátodnak hogy csukja be a szemét mert szeretnél adni neki valamit, adj a szájára egy hosszú finom puszit, és ne távolodj el tőle csak egy picit, ha minden jól megy ő fogja folytatni

sok sikert

2010. ápr. 27. 22:26
 15/20 A kérdező kommentje:
köszi a válszokat:)
2010. ápr. 30. 17:07
 16/20 anonim ***** válasza:
Szerintem az elsőt a fiúnak kéne kezdeményeznie...:), de ha te akarod akkor, csináld azt amit az utolsó mondott:)
2010. máj. 7. 19:06
 17/20 anonim ***** válasza:

"így könnyű eltervezni magamban,h jó,akk másnap megcsókolom,de ha ott van velem szemtől szembe,nem megy!"

ááá ugyan ez van velem iss :D

2010. máj. 7. 19:12
 18/20 anonim ***** válasza:
Tudod.. a csókot tanulni kell. Most gonodlj bele, ha neki is az első, valószínőleg ő is így érezheti magát. Hidd el, gyakorlat teszi a mestert.;)
2010. máj. 7. 19:12
 19/20 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek:)
2010. máj. 7. 21:54
 20/20 anonim ***** válasza:

Ez olyan, mint egy bicikli trükk, merészen kell elösszőr és utána menni fog.... (csak 1x)

Különben meg ha te vagy a lány akkor neki kéne kezdeményeznie.....

én pont ezért voltam betojva ×Đ (annó(azóta sem felejtettem el)) :D

2010. máj. 7. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!