Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek is idegesítő a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is idegesítő a "szia mizu"?

Figyelt kérdés
A "semmi", "nem sok", "megvagyok"-on kívül mással nem nagyon lehet ilyenre válaszolni. Engem pl. nagyon idegesít. Most is pl. felvett egy csaj, szinte mindennap rám ír, de csak annyira, hogy beírja, "szia mizu?". Tegnap is beírta, szokás szerint meghalt a beszélgetés, bezártam a francba... aztán két órára rá: "szia mizu?" ÁÁÁÁ komolyan mondom ez már fáj. Ezzel az alkalommal se beszéltünk ennél többet. Ma is rámírt, a szokásosat. Most már nem válaszoltam neki :)
2010. ápr. 26. 22:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

én ilyenkor visszakérdezek vmi olyat, amire csak több mondattal tud válaszolni, de nem túl bunkó.

Pl.:

Melyik volt a...

Mesélj el egy...

max egyszer leírja, de nem ír rád többször

2010. ápr. 26. 23:29
 12/17 anonim ***** válasza:

szia mizu?

valahogy kezdeni kell, egyébként nem az az idegesítő ha így kezdik, hanem ha utána semmiről nem beszélünk. Ha van téma akkor édesmindegy h kezdtük, attól még lehet órákat beszélgetni

2010. ápr. 27. 15:30
 13/17 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de szerintem nem az a lényeg, hogy ki, hogyan kezdi a beszélgetést, hanem az, hogy egyáltalán rád ír, és hogy érdekled.

Ezen nem kell kiakadni, beszélgess vele és kész. Vagy lehet, hogy Te nem tudsz vele normálisan beszélgetni ?

2010. ápr. 27. 16:58
 14/17 anonim ***** válasza:

ird oda h zenét hallgatok v hogy irok , gépezek ...

ilyen nehéz ? tuti bejössz csajnak és lehet nem tud mivel kezdeni , ember , ird ezt :

zenét hallgatok , veled ?

utána irja h vele mi v megkérdi mit hallgatsz és már megy a beszélgetés ...

hidd el tapasztalat , és ha megtaláljátok a témát jó ha éjfélre be tudjátok fejezni a beszélgetést .

2010. ápr. 27. 17:23
 15/17 anonim válasza:

Alapvetően a kérdésnél még nem kéne meghalnia, akkor hal meg ha azt mondod hogy ha az jön ki hogy

-semmi, veled?

-velem se. :P

Egyik csaj is rám szokott így írni és általában addig dumálunk amíg valamelyikőnknek muszáj lelépnie.

2010. ápr. 27. 18:04
 16/17 A kérdező kommentje:

Igenis tudok értelmesen beszélni emberekkel. A mizu önmagában még nem is gátol meg ebben. De ha valakinek annyi smiley-ja van, hogy nem lehet tőle látni semmit...

Másik, hogy közben van pasija is, szóval nem tudom, mi a francnak vett fel azon kívül, hogy napjában 3x meg kérdezze amit szokott.

2010. ápr. 27. 18:14
 17/17 anonim ***** válasza:
oreg vagy hozza..a fiatal csajok szovege a szia mizu, es neked mar nem jon be...nekem is szoknak irni fiatal csajok, mar neha vissza se irok inkabb ha igy kezdik :D ..Ui.: ja meg a diszkopatkanyokban is mizu?mia tema? szokott menni :D
2010. ápr. 27. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!