Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég idegesítő. Szerintetek?
Van egy lány osztályunkban, tök jóba vagyok vele, beszélgetünk stb... (amúgy tetszik is egy kicsit)
De például MSN-en, facebookon mindig így köszönget el, hogy szia puszi, csók meg szivecske... Mondjuk a való életben is mindig megölel meg ilyesmi... De azért elmondja nekem pédául, hogy kik tetszenek neki meg mit csináljon.
Most akkor ez így átlagos lányoknál ezek a köszönések meg amit elmondtam ? :S
Hát, két dolog lehetséges.
1: A lány nagyon közvetlen és mindenki tudja,hogy ezeknek a szavaknak a mai világban már közel sem olyan súlyú és értelmű jelentése van, mint régen.
2: Egyszerűen tetszel neki és a féltékennyé tétel stratégiát választotta. Ami elég rossz taktika, de ebben a korban sokan gondolják, hogy bejön, sajnos felnőtt korban is van,aki szerint ez egy jó dolog, pedig nagyon nem, neked is láthatóan rosszul esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!