Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért van? (rejtélyes és nagyon idegesítő)
Szal amikor megtetszik egy lány elkezdek vele haverkodni aztán bókolmi majd bevallom neki ééés leppattinntt!!!
Aztán én élem tovább zsanklódvandam os életem és pár hétre rá elkezd nyomulni...why?
Hát azért, mert haverkodsz vele, vagyis elsőre úgy állsz hozzá és később már nem vesz komolyan.
Ha tetszik neked egy lány, ne barátilag közeledj hozzá, hanem úgy, hogy érezze, te többet szeretnél, legyen valami plusz benne, ez a lényeg. És nagyon sokat számít a fellépés is, az önbizalom, de ez mind fejben dől el.
Sok sikert!
lehet,h mert ha lepattint,akk tetszel neki,csak kereti magat.....
vagy az is lehet,h először nem tetszel neki,aztan majd rajön,h mit vesztett:D
de am nagy taktikus vagy.ez jo tulajdonsag am:)
én lany vagyok,és en ugy szoktam,h ha tetszik egy srac,akk ugy közeledek fele(lehet h picit nyomulosan hangzik,de nem:D) ,aztan az meg csak ugy csinal,mintha csak haverok lennenk,ok elfogadom,aztan ha meg nem közeledek fele,akk meg jön utanam :DDD jok vagyunk
attol függ ,h milyen a csaj..sztem ezt megerzed..
van akinel az udvarlas fontos.
de van olyan is,akinek az jön be,h haverkent kezeled,aztan beled szeret,de te huzod az agyat,aztan összejöttök:D habár ez elegge tönkreteheti a csaj lelkiallapotat://
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!