Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ez nem idegesitő vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ez nem idegesitő vagy nyomulós? Mennyire szeretitek az érintéseket?

Figyelt kérdés
Gondolok itt bulizásnál a fiú részéről..vagy ha össze szeretne jönni veletek..mi az ami még belefér..kort és nemet is. 23f
2011. máj. 15. 21:50
 1/9 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem nyomulós,ez pont ideális,bár a te korosztályodat nem tudom h milyen

14/L

2011. máj. 15. 22:00
 2/9 anonim ***** válasza:

Attól függ. Attól a falra mászok, ha valaki ismeretlenül mögém áll és elkezd fogdosni. Rettentő bunkó és tiszteletlen,nem is értem hogy meri ezt megcsinálni bárki, honnan tudja,hogy szingli vagyok vagy sem?

Ellenben ha "véletlen" hozzáér a kezemhez és tényleg olyanok az érintései, ami az alapvető szabályokat tiszteletben tartja, akkor a legjobb dolog a világon.

2011. máj. 15. 22:06
 3/9 anonim ***** válasza:

Ha ismerem egy ideje és bejön a srác,akkor tetszik.de utálom ha idegenek fogdosnak,főleg buliban.ha mögémállnak és tapiznak vagy a fenekemre csapnak,attól kivagyok

21/L

2011. máj. 15. 22:17
 4/9 A kérdező kommentje:
Persze az gáz..De én arra gondoltam h mondjuk nem régóta, vagy esetleg ott ismerted meg akkor ..
2011. máj. 15. 22:24
 5/9 anonim ***** válasza:
Első alkalommal csak akkor érintem meg a lányt, ha táncolunk. Később viszont ösztönösen megfogom a vállát, derekét a puszinál és egyre többször érintem meg.
2011. máj. 15. 22:49
 6/9 anonim ***** válasza:

Ez sokban függ attól, hogy nekem bejön-e az illető fiú... Ha igen, akkor kifejezetten szeretem, ha mondjuk puszinál a vállamra/derekamra teszi a kezét, vagy "véletlenül" hozzámér :)

De amúgy én kicsit érintésfóbiás vagyok, aki nem áll hozzám közel, attól nehezen viselem. Pl azt sem szeretem, h apám meg érintéskényszeres és állandóan "belemászik az aurámba" :D

23L

2011. máj. 16. 10:57
 7/9 anonim ***** válasza:

Az össze szeretne jönni és a meg akar dugni két különböző dolog. Ha csak mögém áll és elkezd tapizni akkor kinézhet akárhogy, nálam nem megy semmire és még fel is idegesít.

De ha csak egy kicsit ér hozzám, rám mosolyog és még helyes is, akkor talán elkezd érdekelni. :)

2011. aug. 7. 23:29
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha nem régóta ismerek egy fiút, akkor nagyon zavar, ha hozzám ér. Ha nagyon jóba vagyok a fiúval, akkor már megölelhet, de buliban vagy akár máshol sem engedem meg egy ismeretlen fiúnak, hogy hozzám érjen, ha engem zavar.

18/L

(de én egy kicsit távolságtartóbb vagyok szóval szerencsédre nem ilyen minden lány.:D)

Ha már válaszoltam neked te is válaszolhatnál nekem. Kiváncsi vagyok, hogy egy 23 éves srác mit tanácsolna. (ha tudsz ötletet írni):D Ha nem, akkor ez van.:D

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__20..

2011. aug. 7. 23:30
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem gáz, amikor a nevét kimondva, egy pillanatra megérinted a karját, és beszélsz hozzá, a szemébe nézve. Jó, szal valahogy így: "Kriszti, (és megérinted a karját, nem kell simizni, semmi, csak megérinted, szemébe nézel)szerintem nagyon jó ez a buli"

Vagy: "Kriszti, (érintés) mondd csak, mi a véleményed a blablablabla....?" -na hát véleményt kérdezni, na aaaazt nagyon szeretik a lányok.

2011. aug. 8. 01:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!