Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek is idegesítő a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is idegesítő a "szia mizu"?

Figyelt kérdés
A "semmi", "nem sok", "megvagyok"-on kívül mással nem nagyon lehet ilyenre válaszolni. Engem pl. nagyon idegesít. Most is pl. felvett egy csaj, szinte mindennap rám ír, de csak annyira, hogy beírja, "szia mizu?". Tegnap is beírta, szokás szerint meghalt a beszélgetés, bezártam a francba... aztán két órára rá: "szia mizu?" ÁÁÁÁ komolyan mondom ez már fáj. Ezzel az alkalommal se beszéltünk ennél többet. Ma is rámírt, a szokásosat. Most már nem válaszoltam neki :)
2010. ápr. 26. 22:09
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Mondd el neki, hogy te kifinomultabb beszélgetésekhez vagy hozzá szokva, és legyen szíves megerőltetni magát egy "Szia! Mi a helyzet veled?" vagy egy "Milyen napod volt?" mondattal.

21 L

2010. ápr. 26. 22:11
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem a te készülékedben van a hiba, én is utálom.
2010. ápr. 26. 22:12
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Hú ettől én is falnak megyek. Amint valaki ezzel ír rám msnen, már ott meghal az egész beszélgetés.
2010. ápr. 26. 22:13
 4/17 anonim ***** válasza:
61%

A beszélgetés azért hal meg, mert egyik fél sem tud semmit írni. De ha nem annyit írnál vissza, hogy semmi, hanem kifejtenéd azt a nagy semmit, akkor folytatódna.

üdv

2010. ápr. 26. 22:15
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

háhá :D

Nekem általában egy alkalommal lövik el ezt :D

Ilyenkor be kell írni, hogy mi történt veled egész nap, de olyan részletességgel, hogy...

... Köszönöm kérdésed, reggel felkeltem, vajas kenyeret reggeliztem. Utána fogatmostam, majd elindultam iskolában...

Ilyen részletességgel, kb 10 perc alatt megvan egy 50 soros fogalmazás :D

TÖBBET SOSEM ÍR RÁD :D

2010. ápr. 26. 22:19
 6/17 A kérdező kommentje:
Igen ám, csak ott a probléma, hogy engem már maga a szókapcsolat irritál, így ennek láttán elmegy a kedvem az egész beszélgetéstől is. Akitől csak ilyen indítás telik ki, az beszélgetés során se különb. Másik, amit utálok, mikor annyi smiley-ja van valakinek, hogy nem lehet tőle elolvasni a szöveget. Na, ez a csaj ilyen. Már csak azért sem dumáltam vele komolyabban, mert egyszerűen nem tudtam megfejteni, mit írt. Jobb gombbal meg nem volt kedvem szarakodni.
2010. ápr. 26. 22:20
 7/17 A kérdező kommentje:
22:19 ez jóó :D
2010. ápr. 26. 22:21
 8/17 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, nem csak te vagy ezzel így. Nekem is elmegy a beszélgetéstől a kedvem, ha ezt olvasom. Ez azt bizonyítja, hogy érettebb gondolkodású vagy, mint az ilyenek! :) Örülök, hogy találni még hozzám hasonló embereket! :)
2010. ápr. 26. 22:23
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Írd neki, hogy: Szia, és veled mi a f.sz van!?

Tuti leszáll rólad xDDD

2010. ápr. 26. 22:30
 10/17 anonim válasza:
van egy olyan opció, hogy letiltás..sok sikert hozzá :)
2010. ápr. 26. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!