Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Annak, aki nem mer kezdeményez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annak, aki nem mer kezdeményezni a nőknél sosem lesz barátnője? :S

Figyelt kérdés
2010. ápr. 26. 13:53
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Nálam is kb ugyan ez a helyzet,de én nem akarok egyedül maradni :(
2010. máj. 4. 22:16
 22/27 anonim ***** válasza:

Hányan mondták neked, hogy nem tetszel nekik? :)

Szerintem nem kéne állandóan EQ tesztekkel takaróznod. Elhiszem hogy könnyebb arra hivatkozni, hogy "én ilyen vagyok, örökös egyedüllétre vagyok ítélve, nem tehetek róla". Egyszerűen felejtsd el. Az emberek változhatnak, és változnak is, de csak akkor, ha tényleg akarnak és tesznek is érte. Próbáld ki, csak egy napig ne gondolj az érzelmi intelligencia szintedre, menj el szórakozni egy távolabbi szórakozóhelyre, ismerkedj, de ne szerelmet keress, hanem egy lányt, akivel átbulizod az éjszakát. Aztán vagy lesz belőle valami, vagy nem. Ne gondolj a holnapra, egyszerűen élvezd az életet. Csak egyetlen éjszakára. Próbáld ki :)

2010. jún. 27. 18:43
 23/27 A kérdező kommentje:
A mai 18:43-nak: körülbelül 30-an. Szórakozóhelyre meg soha nem megyek, mert az nem nekem való, és ott nem is érezném jól magam.
2010. jún. 27. 23:29
 24/27 anonim ***** válasza:

a tegnapi vagyok

Miért kell neked mindenből kimagyaráznod magad? Kifogásokat a legkönnyebb találni. Eddig csak azt soroltad, miért NINCS barátnőd, és hogy miért "nem lehet". Azt meg ne akard nekem bemesélni, hogy neked nem is kell barátnő. Találj EGY darab érvet, hogy neked miért van szükséged egy társra. Gyerünk! :)

2010. jún. 28. 09:39
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Hát, aki nem mer kezdeményezni... még neki is becsúszhat egy-kettő... de tapasztalat nélkül ne is reménykedj, hogy meg tudod tartani.

Amúgy meg barátságból meg mittudoménmiből simán kialakulhat, ahol a kezdeményezés nem feltétlenül párválasztási célú... De ha nem mersz kezdeményezni, akkor feltételezem, hogy flörtölni, meg feloldódni sem tudsz jó nőkkel. Na a gond itt van. :S

2010. jún. 28. 11:24
 26/27 A kérdező kommentje:

09:39-nek: miért találjak rá okokat? Akkor sem fogok tetszeni egy nőnek sem.

Legalább száz okot tudok mondani, hogy miért kellene például miniszterelnöknek lennem, és mégse vagyok az.

2010. jún. 30. 00:46
 27/27 anonim ***** válasza:
Hát érdekes. Én 19 éves vagyok és soha nem mertem kezdeményezni és barátnőm se volt soha(sztem nem is lesz)mind1. Én inkább belevetettem magam a Virtuális világba és igazából már ott élek(de nem WoW-on). Aki szánalmasnak tart csak nyugodtan engem nem érdekel mert én már ezt szeretem. Igazából tanácsot egyáltalán nem adtam csak leírtam, hogy van 1 nálad is szerencsétlenebb ember ezen a téren :-/
2010. dec. 6. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!