Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annak, aki nem mer kezdeményezni a nőknél sosem lesz barátnője? :S
De lesz csak maximum 5x annyi időbe telik, míg kifogsz valahol egy olyan nőt akinek megtetszel és ő fog odamenni hozzád, ő fog kezdeményezni.
Ha türelmes vagy és nem létszükség számodra , hogy barátnőd legyen, akkor ücsörögj tovább a babérjaidon...
Nem fogom azt mondani amit itt majd oly sokan mondani fognak , hogy tuti lesz ne aggódj.
10.000-böl egy pasinál történik meg hogy a lány megy oda hozzá. De lehet, hogy te leszel az a szerencsés.
De ha úgy 40 éves korodig nem történik semmi, akkor nézd meg a "40 éves szűz" című filmet és kezdj el keresni valakit.
14:10 Írd már le, te hova jársz kikapcsolódni! :)
Mert ahova én járok, ott a nőket úgy kell levakarni, úgy másznak rá az emberre.
Hát én már 33 éve várom azt a bizonyos leányzót, de valahogy eddig még elkerült.
Lehet nagyon csúnya vagyok?
De, ha van mellé egy Aston Martinod!
Am. tényleg jobban jársz, ha oda mersz menni valakihez!
Mit veszíthetsz? Attól félsz, hogy kiröhög, vagy a barátnőivel megvitatja, hogy mekkora egy [nem lehet leírni, mert kiszűri] vagy? Ezt felejtsd el!
Először csak menj oda hozzá dumálni, megismerni, mint akármelyik sráchoz!
Köszi a rendes válaszokat. :) Amúgy ha barátkozni szeretnék egy lánnyal, gond nélkül oda merek menni hozzá. Ha tetszik nekem, akkor nem.
Azt hiszem hülyeség volt megengednem, hogy eszembe jusson a barátnő-kérdés. Én sosem tetszettem senkinek, akkor meg miért foglalkozzak ilyesmivel? Mivel nekem soha nem lehet senkim, azt hiszem jobb lesz, ha ezt az érzést ismét kitörlöm a személyiségemből, vagy legalábbis "parkolópályára" kényszerítem. Lehetőleg véglegesen. :)
Kb. 15 éves lehetsz, akkor gondol az ember ilyen hülyeségeket.
Nekem sose lesz senkim, bruhaha, satöbbi, satöbbi...Dehogyisnem lesz:) Majd megtanulod hogyan kell. Nem irigylem a fiúkat, tényleg nehéz a kezdeményező szerep. Én olyan voltam még 18 évesen is, hogy ha tetszett valaki, nemhogy szemezni nem mertem, de ránézni se! Aztán csodálkoztam, hogy nem kellek senkinek. Ma se vagyok egy szemezős típus, de megtanultam, hogy milyen módon alakul ki egy kapcsolat, tudom hogyan lehet úgy jelzést küldeni, hogy lehessen így is érteni, meg úgy is...Ezzel tulajdonképpen levédem magam, de meg is őrjítem a másikat. És mindezt nem tudatosan csinálom, egyszerűen ilyen vagyok, hozza a sebezhetőségem, ami ma már nem akadály. Egy időben társkeresőztem, akkor nagyon hamar megtanultam, ahogy elkezdtem visszakozni egy pasinál, hogy mégse, meg hagyjuk, ezerrel elkezdtek nyomulni, azt se tudtam hogy rázzam le őket. Már nyitott forgatókönyv volt előttem a következő reakció. Annyira idegen volt számomra ez a tudatos pasifogás, hogy nagyon hamar le is álltam vele. Hagytam a fenébe az egészet. Tulajdonképp akkor lettem szerelmes, amikor egy kevésbé kiszámítható srácba botlottam, bár bizonyos forgatókönyv nála is működött, a szerelem miatt ott már nem voltam olyan biztos a dolgomban.
A lényeg, azt akarom írni, hogy ha én, aki 18 évesen két értelmes szót nem tudtam váltani azzal aki tetszett, mert a lábam ujjától a fejem búbjáig elpirultam azonnal (sajnos ő is ilyen volt, úgyhogy jól elpironkodtunk egymás mellett, és nem is lett semmi az egészből), ha én nővé váltam vénségemre, akkor neked is jó esélyed van rá.
Amúgy a társkeresőzés azért nem hülyeség félénk embereknek, mert ott egyértelmű a cél, nem kell leplezgetni magunkat, aztán ha még sikerélménnyel is jár, az külön jót tesz. Ha meg nem, akkor se vesztettél semmit, a társkeresőzés jóval védettebb dolog, mint amikor olyasvalakihez közelednél, aki ismer és nap mint nap látnod kell utána is, akkor is ha visszautasít...
De ezt majd megtanulod, ne félj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!