Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek a csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a csak szexkapcsolatokról?

Figyelt kérdés
Érdekelne nők,férfiak véleménye is és,hogy utána miként gondolnak rá. Nem megalázó egy nőnek,hogy csak szexre kell férfinek,vagy dicsőség ha egy jóképű férfival szexelhetett?
2016. okt. 17. 06:59
 1/8 anonim válasza:
72%

Nincs abban semmi... ez a 21.sz.

A szexualutás megélésére joga van férfinak és nőnek egyaránt.

Csak a csajoknak oda kell figyelni hogy nehogy megbélyegzés tárgya legyen mert sajna ez még mindig divat.

...én szeretem a csak szexkapcsolatot.

Két ember élvezetböl szexel..és semmi több.

:) Remek!

2016. okt. 17. 07:07
 2/8 anonim válasza:
Jah..29/F kecskemet
2016. okt. 17. 07:08
 3/8 anonim ***** válasza:
55%

Ez a két fél dolga, kinek - mi fér bele az intimitásába.

31/F

2016. okt. 17. 07:09
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nincs véleményem róla. Bár nem volt benne még sosem részem (én a rendszeres szextől valahogy mindig szerelmes leszek... szóval nekem nem működne), nem ítélem el. Szerintem nem megalázó, elvégre a nő is csak szexre használja a pasit (plusz nyilvánvalóan beleegyezett a "csak szex" szabályaiba), de dicsőségnek sem nevezném, most nem azért, de egy-két körre nem nehéz egy pasit, akárhogy is néz ki, összeszedni. Ugyanúgy, mint az egyéjszakás kalandoknál. Jól mondta az egyik válaszoló, ez a két félen múlik, ha ők így érzik jól magukat, akkor egyébként még jobb (és biztonságosabb) is, mintha hetente cserélgetnék a partnereket.

N

2016. okt. 17. 08:03
 5/8 anonim ***** válasza:
41%
A legideálisabb partnerkapcsolat, nincsenek kötelezettségek, viszont mindenki megkapja amit akar.
2016. okt. 17. 09:44
 6/8 anonim ***** válasza:

Erkölcsileg nekem nem fér bele egyrészt. Másrészt, azzal nem szexelek, aki iránt nincsenek pozitív érzéseim, így ha a szex is jó, beleszeretnék, úgyhogy alkalmatlan vagyok rá.

32N

2016. okt. 17. 09:47
 7/8 anonim ***** válasza:
93%

Nálam nem jöhet szóba. Egyszerűen nem fogok lefeküdni senkivel, aki iránt nem érzek semmit. Nekem az nem szex, hanem szeretkezés. (Ami attól még lehet vad és mocskos, sőt...)

Ha nincsenek érzelmek, nincs szex.

Ha csupán altesti vérbőségben szenvedek, akkor megoldom egyedül. Legalább nem kell előtte leborotválni a lábamat. :P

Azt nem értem, miért lenne "dicsőség, ha egy jóképű férfival szexelhetett"? Ebben mi a dicsőség?! Hogy másra nem volt jó, csak üríteni, vagy hogy a helyes pasik közt is sikerült találnia egy lelketlen disznót?

Azt sem érzem dicsőségnek, ha jóképű férfival kapcsolatban vagyok, netán elvesz feleségül. Ennél sokkal, de sokkal fontosabb értékek miatt lennék büszke a páromra.

Tudom, régimódi vagyok. De nekem jó így, a kis régimódi, csipkedíszes matyóhímzéses álmaimmal, amíg van, aki megfelel nekik. :)

2016. okt. 17. 10:24
 8/8 anonim ***** válasza:

Számomra teljesen kizárt, hogy belemenjek, de úgy általánosságban nem látok benne semmi rosszat.

Megalázó max akkor, ha úgy csinálják, mint egyik ismerősöm, hogy a csaj halálosan szerelmes volt a pasiba, ezért belement a szexkapcsolatba, hogy hátha lehet belőle több, és folyton ment a pasi után, mint valami kiskutya.... Amúgy mi megalázó lenne benne? Mindketten azt adják és azt kapják, amit akarnak.

2016. okt. 17. 12:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!