Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én reagáltam túl szerintetek vagy igazam volt?
Adott egy férfi(29F), akivel randiztam kétszer.Csókig jutottunk, de én az a fajta vagyok, aki szereti megismerni először a másikat, többet érezni iránta és csak utána csókolzni és stb. Próbáltam is ezt elmagyarázni neki,azt éreztem,hogy rám erőlteti a dolgokat, de nem akarta megérteni, hogy mi a problémám. Így azt mondtam neki, hogy ennek nincs értelme.Rá 2 hétre megkeresett, bocsánatot kért és mondta, hogy most már megért és szeretne tovább ismerkedni velem.Ezután volt még 2 randink, majd lehívott oda, ahol ő lakik, hogy üljünk be valahova, kicsit iszogassunk, olyan még úgyse volt.Belementem.Jól elvoltunk, minden rendben volt, utolsó busszal jönni szerettem volna haza. De a busz nem jött, hogy elment hamarabb vagy mi történt, nem tudom. A lényeg, hogy mindenképp szerettem volna hazajönni, korainak éreztem, hogy nála aludjak, még ha nem is történt volna semmi.Ő pedig mindenáron próbált rábeszélni, hogy aludjak ott, elkezdett velem veszekedni, hogy én milyen önfejű vagyok, ijesztően viselkedett. Mire én elszaladtam egy taxihoz és hazamentem. Nem azért, mert úgy gondoltam, hogy mindenáron le akarna fektetni, hanem mert azt éreztem, hogy erőszakos. Ha nem az volt, amit ő akart, kiborult. Az elején sem volt rám tekintettel és ezen az estén sem.
Jól gondolom, ha soha többet nem akarom látni vagy velem vannak problémák? Nyugodtan jöhetnek őszinte válaszok.
Gondolta, ha beiszol, hamarabb beadod a derekad, meg ott az alkalom, mivel a buszt is lekésted, most megfektet.
Aztán csalódott és dühös lett, hogy nem sikerült, és nem kezelte jól az indulatait.
Teljesen jól tetted, hogy otthagytad, és jobb, ha nem találkoztok többet. Kiderült, hogy nem illetek össze, kár erőltetni.
Nem reagáltad túl. Tiltsd mindenhonnan, és sürgősen lépj tovább.
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!