Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy biszex, vagy csak én reagáltam túl?
Figyelt kérdés
Van a suliban egy fiú aki egyik órán szemezett velem(én is fiú vagyok), néztem hogy ez homár, vagy csak unalmában bámul.
Azóta eltelt pár hónap és közben elkezdett udvarolni az egyik lánynak az osztályból, de totál odavan a csajért, teljesen belezúgott, a lány is vevő rá, úgyhogy valószínűleg össze fognak jönni(pedig nekem is ez a lány tetszik). Ezért lenne jó ha kiderülne, h búza irányba húz a srác, mert akkor még lehetne esélyem a lánynál. Vagy ezt a szemezést csak én reagáltam túl?
2016. máj. 29. 21:19
1/2 anonim válasza:
Nem kell egy bambulást túlkombinálni
2/2 anonim válasza:
Szóval rádnézett egy osztálytársad, amiből leszűrted, hogy meleg.
Gratulálok, kell még abba az iskolába járnod jó ideig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!