Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első szex egy biszex párral...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első szex egy biszex párral tanácsok?

Figyelt kérdés

19/F vagyok, biszexuális.

Nők terén még teljesen szűz vagyok (férfiak terén nem), és barátnőm se volt még.

Hogy miért? Ez most nem számít, de kb. azért mert visszahúzódó, társaságkerülő fajta vagyok...

Egy szextárskereső oldalon regisztráltam, és találtam egy párt, mindkét tagjuk biszexuális és szintén biszexuális férfit keresnek harmadiknak, szexkapcsolat céljából.

Jelentkeztem, úgy egyeztünk meg, hogy első alkalommal csak a férfi és én leszünk, egyfajta tesztelés miatt, ez megvolt, és következő alkalommal már mindhárman részt veszünk, ott fogom elveszteni a szüzességem.

Mivel még nem voltam nővel, és ráadásul a férfi is ott lesz, aki már persze jártas, lehet hogy béna, gátlásos leszek, félek stb.

Ezzel kapcsolatban szeretnék néhány tanácsot kérni, hogy ne legyen semmi probléma, és mindhárman jól érezzük magunkat.

2015. nov. 9. 18:30
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem ott fogod elveszteni szüzességedet....

Nem tudod mit jelent szüzesség. >,<

Ne zavarjanak ezek. Et érdemes elötte megbeszélni párral és majd ők megnyugtatnak, mivel velük leszel nem a itt válaszolókkal, ez nekik lesz legkönnyebb.

Mi csak olyanokat tudunk írni, ne izgulj csak csináld amit élvztek és hasonlók.

2015. nov. 12. 06:36
 2/4 anonim ***** válasza:
UI: szüzesség nem férfi-női sexuális együttlétt jelent... >,<
2015. nov. 12. 06:37
 3/4 Kovács Lászó válasza:
Hát arra vigyázz csak, hogy nehogy kiderüljön, hogy nő nem is tartozik a "párhoz". Az nem jó jel, hogy először csak a fiúval találkoztál. A homi pasik szoktak ilyen álbiszex párosként ismerkedni.
2015. nov. 12. 08:15
 4/4 anonim ***** válasza:

Én kérnék egy lehetőséget, hogy csak a csajjal legyek, ne hármasban. Te is tesztelhess. Aztán ha jónak tartod a dolgot, mehet a hármas. De tényleg lehet, hogy palira lettél véve.

Lehet, hogy majd a következő találkán a csajnak valami "éppen közbejött", de ha már ott vagy, üssétek el kellemesen az időt.

2015. nov. 13. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!