Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szeretném, ha szex is lenne....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném, ha szex is lenne. Tanácsok?

Figyelt kérdés

Én 25F vagyok, ő 23L. Neki van pasija. Sosem mondtam neki, hogy tetszik nekem, bár mindig is kerestem a társaságát, de mivel van valakije... nem is jöttem volna jól a dologból, ha elkezdek nyomulni; még a jó kapcsolatunk is megromlik. De amúgy naponta beszélünk telefonon, mindig megnevettetem, "húzom", kedves vagyok vele, szerintem tetszik neki a dolog, és ha nem teljesen hülye, azt is észreveheti, hogy tetszik nekem.

Felvetettem, hogy nyáron 1-2 napra menjünk el túrázni valahova, csak mi ketten, jó ötletnek tartotta. Szeret túrázni, de sokan lusták a társaságában, és örült az ötletemnek. Hogy elmondja-e majd a barátjának, vagy sem, azt nem kérdeztem. Arra sem utaltam még, hogy nyilván sátorban aludnánk.

Természetesen szeretnék vele lefeküdni, és jó lenne, hogy neki is világos lenne, hogy ha eljön velem túrázni, sátrazni, akkor nekem egyértelmű a szex.

Viszont persze nem akarok rámászni sem, mert akkor megromlana a barátságunk (nyilván nem a barátom, hanem csak az évf.társam, akivel jóban vagyok).

2015. jún. 6. 14:28
1 2 3 4
 1/32 A kérdező kommentje:
Hogyan tudassam előre, hogy ha befekszünk a sátorba, én nem fából vagyok.... Vagy ha már túrázunk, ott tegyek valamilyen utalást? Borozni is fogunk terveink szerint, bár nem tudom, ez mennyit segíthet.
2015. jún. 6. 14:36
 2/32 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te csak lefeküdni szeretnél vele,minden mást azért teszel,hogy ez megtörténhessen.

Ő ezt biztosan nem akarná.

2015. jún. 6. 14:39
 3/32 anonim ***** válasza:
100%
Azon töröd a fejed,hogy valahogy leválaszd egy napra a barátjáról és jól megdughasd.Ha ő nem olyan mint te akkor ezt biztosan nem fogja megengedni.
2015. jún. 6. 14:42
 4/32 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez nagyon gáz... várd meg szépen, amíg szakítanak, vagy keress mást.

Megcsalásra akarsz buzdítani valakit, aki feltételezem, amúgy jól megvan a pasijával és téged kedvel csak mert jófej vagy. Miből gondolod, hogy mert kedvel, szexuálisan is vonzónak tart? És csak azért, hogy neked legyen egy jó dugásod, az ő kapcsolatukat el akarod rontani... Gratulálok!

2015. jún. 6. 15:04
 5/32 anonim ***** válasza:
88%
Undorító, amire készülsz...
2015. jún. 6. 15:08
 6/32 anonim ***** válasza:
18%
Felesleges beszélni vele, azzal csak elilyesztheted. Ha már ott van veled 1 sátorban, úgyis azt csinálsz vele amit akarsz :-)
2015. jún. 6. 16:12
 7/32 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez nagyon gáz... Ha a lány szereti a barátját, és tisztességes, nem fogja megcsalni, hidd el, akkor sem, ha egy sátorban alszotok majd. Különben meg sok lány tényleg csak barátkozik a fiúkkal, és nem akar tőlük semmi többet.
2015. jún. 6. 16:37
 8/32 anonim ***** válasza:
100%

"jó lenne, hogy neki is világos lenne, hogy ha eljön velem túrázni, sátrazni, akkor nekem egyértelmű a szex."

pffff nem érdemel ekkora lúzert. csorgasd csak a nyálad tovább!

2015. jún. 6. 17:01
 9/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :) Kaptam hideget, meleget...

Ha nem mondaná el a barátjának, hogy eljön velem sátrazni, és mindezek után befekszik mellém a sátorba, ezek ellenére sem gondolhatom azt, hogy benne lenne a szexben?

2015. jún. 6. 17:15
 10/32 A kérdező kommentje:
Ha a lány szereti a barátját, akkor nem hallgatja el előle, hogy a fiú évfolyamtársával megy sátorozni, nem?
2015. jún. 6. 17:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!