Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szeretném, ha szex is lenne....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném, ha szex is lenne. Tanácsok?

Figyelt kérdés

Én 25F vagyok, ő 23L. Neki van pasija. Sosem mondtam neki, hogy tetszik nekem, bár mindig is kerestem a társaságát, de mivel van valakije... nem is jöttem volna jól a dologból, ha elkezdek nyomulni; még a jó kapcsolatunk is megromlik. De amúgy naponta beszélünk telefonon, mindig megnevettetem, "húzom", kedves vagyok vele, szerintem tetszik neki a dolog, és ha nem teljesen hülye, azt is észreveheti, hogy tetszik nekem.

Felvetettem, hogy nyáron 1-2 napra menjünk el túrázni valahova, csak mi ketten, jó ötletnek tartotta. Szeret túrázni, de sokan lusták a társaságában, és örült az ötletemnek. Hogy elmondja-e majd a barátjának, vagy sem, azt nem kérdeztem. Arra sem utaltam még, hogy nyilván sátorban aludnánk.

Természetesen szeretnék vele lefeküdni, és jó lenne, hogy neki is világos lenne, hogy ha eljön velem túrázni, sátrazni, akkor nekem egyértelmű a szex.

Viszont persze nem akarok rámászni sem, mert akkor megromlana a barátságunk (nyilván nem a barátom, hanem csak az évf.társam, akivel jóban vagyok).

2015. jún. 6. 14:28
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Arra nem gondoltál, hogy nem szeretne vele összeveszni ezért? Viszont kedvel téged és szívesen elmegy veled. Egy kis izgalma is van így, hogy titokban.
2015. jún. 6. 17:45
 12/32 A kérdező kommentje:
Melyik fiú örülne, ha a barátnője titokban egy számára ismeretlen fiúval sátorozna? :D Egyik sem. Akkor miért menne el mégis sátorozni titokban a barátnő?
2015. jún. 6. 17:53
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Ahogx írtad is, a környezetében sok a lusta, és örül, hogy talált egy olyan valakit, aki benne van ilyesmiben. Ha nem mondja el a barátjának, az azért lehet, mert a féltékenység miatt a végén még szakítanának.
2015. jún. 6. 18:23
 14/32 anonim ***** válasza:

Mit foglalkozol te a barátjával? Ha csak egy kalandot szeretnél, akkor elviszed sátrazni, ott megdugod és kész, end of story.

Ha elkezdesz agyalni rajta csak beszippant az a f0s, amit megkavartál.

2015. jún. 6. 18:34
 15/32 anonim ***** válasza:
81%
Ha bepróbálkozol a csajnál és ő nemet mond az baromi kínos lesz,mert az éjszaka közepén fog otthagyni a sátorban.Szerintem nem szeretnél olyan helyzetbe kerülni,hogy együtt indultok el,de külön-külön értek haza.
2015. jún. 6. 18:57
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
"Sosem mondtam neki, hogy tetszik nekem,..." Nem hinném, hogy barátnál többnek tart. Te pedig rámásznál. Remélem azért nem erőszakolnád meg, ha tiltakozna. De szerintem ne álmodozz, nem fog elmenni veled kettesben.
2015. jún. 6. 19:39
 17/32 anonim ***** válasza:
81%

voltam már nagyon hasonló helyzetben lányként, én se tudtam, hogy tetszem a pasinak, nekem nem tetszett, és nem mondtam el a barátomnak, amikor kettesben csináltam vele programot (rossz döntés volt) mert meg akartam spórolni a féltékenykedést a párom részéről.. kedveltem a srácot nagyon barátként, aztán rám mászott :D

sajnos így lett vége a barátságunknak

Kérdező, nem kicsit vagy önző ösztönlény, csak azon jár az agyad, hogy milyen útonmódon tudnál megdugni egy csajt, akinek kapcsolata van.. széééép :D

2015. jún. 6. 19:59
 18/32 anonim ***** válasza:
szerintem ha elmentek együtt túrázni és világos a sátrazás ténye, akkor nemigen van kérdés a szexszel kapcsolatban. bár lehet kivétel. szerintem 90%ban ez egyértelmű
2015. jún. 6. 22:07
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
kérdező: azt én sem értem, hogy miért menne el veled kettesben túrázni, sátrazni, ha van barátja és szereti... Én biztos, hogy nem mennék el, még a lusta barátok miatt sem. Hanem egyszerűen mennénk többen, nem mennék kettesben, pont a félreértés miatt.
2015. jún. 6. 22:31
 20/32 anonim ***** válasza:

Utolsó előtti:

1) ösztönök nélkül már rég kihalt volna az emberiség

2) minden jó csaj foglalt !!!!

2015. jún. 6. 22:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!