Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szeretném, ha szex is lenne....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném, ha szex is lenne. Tanácsok?

Figyelt kérdés

Én 25F vagyok, ő 23L. Neki van pasija. Sosem mondtam neki, hogy tetszik nekem, bár mindig is kerestem a társaságát, de mivel van valakije... nem is jöttem volna jól a dologból, ha elkezdek nyomulni; még a jó kapcsolatunk is megromlik. De amúgy naponta beszélünk telefonon, mindig megnevettetem, "húzom", kedves vagyok vele, szerintem tetszik neki a dolog, és ha nem teljesen hülye, azt is észreveheti, hogy tetszik nekem.

Felvetettem, hogy nyáron 1-2 napra menjünk el túrázni valahova, csak mi ketten, jó ötletnek tartotta. Szeret túrázni, de sokan lusták a társaságában, és örült az ötletemnek. Hogy elmondja-e majd a barátjának, vagy sem, azt nem kérdeztem. Arra sem utaltam még, hogy nyilván sátorban aludnánk.

Természetesen szeretnék vele lefeküdni, és jó lenne, hogy neki is világos lenne, hogy ha eljön velem túrázni, sátrazni, akkor nekem egyértelmű a szex.

Viszont persze nem akarok rámászni sem, mert akkor megromlana a barátságunk (nyilván nem a barátom, hanem csak az évf.társam, akivel jóban vagyok).

2015. jún. 6. 14:28
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

22:31-nek

Hat ez az, amit en sem ertek.... Elkepzelheto, h annyira naiv, h azt hiszi, hogy nem tortenne semmi? De ha ennyire naiv, miert nem mondana el a baratjanak? En ugy gondolom, h ha eljonne satrazni, es nem mondja el a baratjanak, akkor beprobalkozhatok nala. nem?

2015. jún. 7. 01:11
 22/32 anonim ***** válasza:

Hülye ha elmondja.

Hülye akkor is ha azt hiszi nem dugod meg.

Ennyi.

2015. jún. 7. 07:33
 23/32 anonim ***** válasza:

kérdező: én vagyok a 22 31-es, szóval ha tényleg elmegy veled kirándulni, akkor próbálkozz, ennyire nem lehet naív. Ha igen, akkor viszont az első szóra visszafújsz mindent és szánod-bánod bűneidet.

Viszont akkor mégsem szereti annyira a pasiját vagy játszik mindkettőtökkel. Érdekes egy helyzet.

2015. jún. 7. 20:03
 24/32 anonim ***** válasza:

Utolsó: megkívánni egy nőt nem bűn! A nőnek ezt tudni kell kezelni!

Meg nem "bepróbálkozni" kell mint egy ovodás hülyegyereknek, hanem úgy közeledni felé, hogy ő is akarja!

Agyam megáll a béna tanácsoktól.

2015. jún. 7. 21:37
 25/32 Missi_Key ***** válasza:

"Ha a lány szereti a barátját, akkor nem hallgatja el előle, hogy a fiú évfolyamtársával megy sátorozni, nem?"

kérdező. az évfolyamtársa vagy. nem több. olyan kb mintha az anyjával menne sátorozni, valszeg kb anyit érez irántad mint ffi iránt...én ha az anyámal elmennék kempingezni azt nem feltétlen kötném a pasim orrára, így azt sem ha olyan emberrel megyek aki sexuálisan kb anyira vonz mint a saját anyám...

2015. jún. 10. 00:11
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

Szomoru, hogy ez az egesz kerdes megfogalmazodhatott a fejedben! Szomoru az is, hogy masok is gondolkodnak igy es melled allnak.

Valoszinuleg annyi van, hogy a lany baratnak tekint, meg az is lehet, hogy o tesz szivesseget neked amikor foglalkozik veled. Ne feledd, hogy a nok erzelem alapuak, sokuk egyszeruen egy belso osztonbol foglalkozik masokkal, apolja az emberi kapcsolatokat. Ez a lenyuk, ez esik jol nekik.

Tetszik neked? Azzal, hogy nem mutatod ki ezt, csak baratsagosan a kozeleben vagy, beskatulyaztad magad nala baratkent. Ha meghoditani akarod ot, akkor miert nem arra hajtasz, hogy beled szeressen? O egy no, altalaban nem a szexszel kezdi es nem attol fogja a jelenlegi fiujat otthagyni erted, mert ramasztal. Vagy nem ez az elkepzelesed, csak egy dugas? Mert azt inkabb nem is jellemzem!

Amugy ha van eselyed nala szexre, meg fog tortenni. Egy no tud finoman es gyongeden kozeledni, lepesrol lepesre ha meg akar kapni. Szoval ha elmegy veled turazni, es azt latod, hogy nem kozeledik hozzad, csak ugyanolyan baratsagos, mint elotte, akkor biztos lehetsz benne, hogy max akkor lenne szex, ha megeroszakolnad. De ugye ilyet nem tennel?!

Es meg valamit akartam mondani: vannak nagyon kozvetlen es baratsagos nok, akik valojaban akkor se akarnak semmit, amikor ugy tunik, hogy figyelmesek es foglalkoznak veled. A hatterben meg panaszkodnak, hogy miert hiszi azt minden pasi, hogy flortolnek.

2015. jún. 10. 00:29
 27/32 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy bujkál benned egy kis erőszaktevő, ha nem állsz elé, és mondod, hogy "figyu, szex lesz".

Különben is azt írod, hogy nem tudod, hogy elmondja-e a pasijának, és nem utaltál rá, hogy sátraztok.

Ezeket jó lenne megbeszélni. Lehet, hogy így el sem menne.

2015. jún. 10. 01:16
 28/32 anonim ***** válasza:
Hogy alakult a történet?
2015. nov. 13. 14:55
 29/32 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lett semmi :D engem is érdekelne!
2016. jan. 14. 18:13
 30/32 Missi_Key ***** válasza:
100%
nem fog válaszolni, a sitten nincs internet.
2016. jan. 15. 19:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!