Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakori téma ez itt gyakorin. Szerintetek igazam van, hogy nem olyan siralmas a helyzet? 20/N
Panaszkodnak itt sokszor a "nem jól kinéző", "normális, kedves" fiúk, hogy nem találnak párt, mert a nőknek a hadd ne soroljam milyen férfi kell.
Pedig egy csomó szép (!), értelmes (!), kedves (!) lány van, akiknek nem kell az olyan fickótípus, amelyik dívik. Sokuknak nem kardinális hogy vastag legyen, überszociális, vagy divatos.
A valóban normális, kedves fiúk találhatnak párt, mert van rájuk kereslet. A külső pedig rendkívül szubjektív. Sokak esete lehet egy srác, mert nem minden lánynak az esete a hiperszuperül belőtt hajú díszf**zok (akik nem egyszer sokkal csúnyább adottságokkal rendelkeznek mint a többi hapek), meg a nagyarcú hímek, akik alfahímnek hiszik magukat (közben meg sokszor suttyó, erkölcstelen, félős alakok).
Aláírom, hogy a valóban nagyon előnytelen férfire nem lehet nagy kereslet, még akkor sem, ha belsőre nagyon ott van. De ahhoz már ritka peches genetika kell, meg az, hogy az ember ne tegyen semmit az előnyös külső érdekében.
Osztjátok, nők, férfiak? Vagy túl jó színben látom a világot?
Egyetértek veled. Sok normális, alacsony, kevésbé előnyös testalkatú vagy arcú férfit ismerek, akik boldog párkapcsolatban élnek, és nem is gazdagok az illetők.
Csak ők alapnak veszik a kedvességüket, és nem azt hangoztatják legnagyobb értékükként, és persze nem a nőket szidják névtelen oldalakon titokban, szabadidejükben.
Fiúk, a legtöbb nőnek nem nőgyűlölő férfi kell. Aki ezt nem képes megérteni, annak jobb is, ha nincs barátnője.
Nincs igazad.
Azok a férfiak ugyan is nem kellenek senkinek, mindegyik a rosszat választja aztán amikor már eleget esett pofára a csaj na akkor talán hosszú évek múltán próbál egy ilyen férfival ismerkedni.
Még is miből legyen önbizalmuk? Abból , hogy elutasítják, abóbl h nem kellenek egyik nőnek sem?
Hiába kedves rendes jófej valaki, ez nincs senkire ráírva! Ha pedig egy nő ilyet keres, valóban ilyet keres, akkor hajrá kezdeményezzen ő is, nicns megírva sehol, hogy csak a férfiaknak lehet.
Egyetértek az elsővel,öndicséret büdös.
De szerintem őket erről sose tudnád meggyőzni,mert befogott füllel megy a "pa-pa-pa-pa-pa-pa"
Én egyáltalán nem ezt tapasztalom, amit írsz. Csak a legutóbbi két esetemet írom le, az egyik internetes, a másik személyes. Az internetesnél ki lett jelentve, hogy csak izmos férfi kell neki, ezért le lettem koptatva. A személyesnél egy lányismerősömnél próbálkoztam be, aki folyton arról panaszkodott, hogy kihasználják a férfiak, és az ideálja egy "kedves, okos, megértő"(ő írta) férfi. Természetesen visszautasított, aztán 1-2 hét múlva le....ott egy részeg idegen férfit a fürdőjében, meg még egy pár fura alakkal volt viszonya. A többi lányismerősöm is olyanokkal kezd, akikből nem sokat nézek ki.
Sosem szidtam a nőket se itt, se máshol, inkább segítek mindenkinek, vannak is lánybarátaim, akik hívnak mindenfelé, de amúgy levegő vagyok.
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!