Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kivel fordult elő ilyen helyzet? (Meleg téma)

Figyelt kérdés

Van köztetek valaki akivel előfordult már olyan hogy az egyik barátnője pasija bejön neki? ilyenkor mit csináltatok? elmondtátok a barátnőtöknek ? ( olyan esetben ha tudták rólad hogy meleg vagy ) vagy próbáltál olyan helyzetbe kerülni ahol csak ketten vagytok vagy direkt melléültél, hozzásimultál , akármi?..

Velem megesett ez a helyzet rólam nem tudják hogy meleg vagyok én keresem a lehetőségeket mikor tudok vele kettesben lenni vagy hülyeségből belékötök elkezdünk verekedni , ilyenkor mindig érzem a farkát :D és ez tetszik..

2013. dec. 25. 22:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát én heteró pasival nem kezdenék ki, velem a fordítottja történt: barátnőm "heteroszexuális" pasija próbálkozott be nálam. Elutasítottam.

27/F (meleg)

2013. dec. 25. 22:19
 2/6 anonim ***** válasza:
21%
velem az esett meg, hogy a bátyámat nem tudom hogy verjem ki a fejemből, annyira tökéletes pasi hogy na..
2013. dec. 26. 07:15
 3/6 anonim válasza:
31%
Hát ilyen velem még nem történt.pff hogy érzed a kőkemény farkát hmm...a második kommentelőnek üzenem hogy ne a fejéből verje ki a báttyát.utána el is felejti majd...remélhetőleg.
2013. dec. 26. 09:23
 4/6 anonim válasza:
Hát nekem elég durva lett az egyik kis akcióm vége.Ha szeretnéd leírhatom :))
2013. dec. 26. 21:42
 5/6 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM AZ EDDIGI VÁLASZOKAT , VÁROM A TÖBBIT :)
2013. dec. 28. 21:24
 6/6 anonim ***** válasza:

4-es, kérlek írd le mi történt, - mindenből tanul az ember, akár jó- akár rossz...:)

Köszi!

2016. máj. 30. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!