Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gyakori téma ez itt gyakorin....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyakori téma ez itt gyakorin. Szerintetek igazam van, hogy nem olyan siralmas a helyzet? 20/N

Figyelt kérdés

Panaszkodnak itt sokszor a "nem jól kinéző", "normális, kedves" fiúk, hogy nem találnak párt, mert a nőknek a hadd ne soroljam milyen férfi kell.

Pedig egy csomó szép (!), értelmes (!), kedves (!) lány van, akiknek nem kell az olyan fickótípus, amelyik dívik. Sokuknak nem kardinális hogy vastag legyen, überszociális, vagy divatos.

A valóban normális, kedves fiúk találhatnak párt, mert van rájuk kereslet. A külső pedig rendkívül szubjektív. Sokak esete lehet egy srác, mert nem minden lánynak az esete a hiperszuperül belőtt hajú díszf**zok (akik nem egyszer sokkal csúnyább adottságokkal rendelkeznek mint a többi hapek), meg a nagyarcú hímek, akik alfahímnek hiszik magukat (közben meg sokszor suttyó, erkölcstelen, félős alakok).

Aláírom, hogy a valóban nagyon előnytelen férfire nem lehet nagy kereslet, még akkor sem, ha belsőre nagyon ott van. De ahhoz már ritka peches genetika kell, meg az, hogy az ember ne tegyen semmit az előnyös külső érdekében.

Osztjátok, nők, férfiak? Vagy túl jó színben látom a világot?

2016. ápr. 23. 18:39
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

De épp ez az, nem minden lány olyan, hogy valaha is az életben "dugatnák magukat". Hanem komoly kapcsolatot keresnek, egy arra érdemes személlyel, márpedig csak a megfelelő belső tulajdonságokkal rendelkező személy alkalmas ilyenre. Az is igaz, hogy ezek a lányok elég hamar foglaltak lesznek, és nem kifizetődő arra várni, míg újra egyedülállóak lesznek.

Igaz lehet mondjuk, hogy nem a nagy átlag lányra igaz sajnos, hogy nem a címeres ökrök kellenek neki. :/

2016. ápr. 23. 20:12
 12/20 anonim ***** válasza:
45%
Vannak kivételek, de ők nem változtatnak azon a tényen, hogy hogyan vagy sikeresebb/mi kell a nőknek.
2016. ápr. 23. 20:46
 13/20 A kérdező kommentje:
12-es, lehet eltávolítanak majd, képzeld, nem, nem megyek. Van párom, mérnök, és jószándékú, na bukta. :DDD
2016. ápr. 23. 20:54
 14/20 A kérdező kommentje:
Egyébként, 12-es, szerintem nem gondolsz te semmit, ahhoz az kéne, hogy legyen eszed. :DDD
2016. ápr. 23. 20:55
 15/20 A kérdező kommentje:
Az eredeti 12-es eltávolítva, nem Shouldának szólt. :)
2016. ápr. 23. 21:07
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

Nah, most hogy nőként jól megmondtad hogy a férfiak nem tudják hogy milyen is a csajozás férfiszemszögből, most úgy érzem mennem kell a "Nők egézsége" topikba kifejezetten kártékony tanácsokat javasolni hogy helyreálljon a lelki békém.

Nyilván ki vagy elégítve és ráérsz moralizálgatni meg építgetni a saját kis mesevilágod, de ha a párod mondjuk megmurdel és mondjuk egy éve már nincs aki kikormoljon akkor bizony egyből nem írnál ki ilyen sekélyes kérdéseket.

2016. ápr. 23. 21:23
 17/20 anonim ***** válasza:
61%

Kedves kérdező, te egy 20 éves fiatal lány vagy, nagy valószínűséggel egy csomó fiú haverod van, akik átlagosan néznek ki, kedvesek, normálisak, rendesek, egy csomó szívességet tettek neked, pl segítettek a tanulásban, néha hazakísértek éjjel a buliból, más apró szívességek, stb.

Gondold végig, hogy hánynak közülük nincsen barátnője.

Na, ezek a kedves aranyos srácok mind a te BARÁTZÓNÁDBAN vannak.

Ez azt jelenti, hogy te azt hiszed, hogy csak BARÁTOK vagytok, és SOHA nem gondolnál arra, hogy járjál valamelyikkel, csókolózzál vagy szexelj akármelyikkel ezek közül a kedves, aranyos srácok közül.

Akármibe fogadok, hogy ezeknek a srácoknak több, mint 90%-a azonnal rád ugrana, ha a legkisebb jelét is mutatnád annak, hogy tetszik neked valamelyik.

Csakhogy neked és a többi lánynak ezek a kedves, aranyos srácok a barátzónából eszükbe sem jutnak.

Ennyike.

2016. ápr. 23. 22:12
 18/20 Thomika20 ***** válasza:
37%

Én már soha többet nem gondolkozok azon hogy barátnőm legyen. Hülye a felfogásom az élethez és nem is fog megváltozni. És ezt most nem úgy mondom, hogy nem volt barátnőm, hanem úgy hogy volt.

Igaz csak 3 és abból is csak 1 volt 1 éves kapcsolat kb.

28/F leszek jövő hónapban.

Nem vagyok bulizós, nem járok sehova, mert nem szeretem.

Persze, nagyon hiányzik, hogy valakihez oda lehessen bújni, valaki megcsókoljon, de nem vágyok rá igazán.

Elegem van az állandó kényszeres megfelelésből, azért hogy valaki foglalkozzon velem, vagy valakinek fontos legyek.

Az utolsó kapcsolatommal nekem teljesen tönkre ment az életem. Úgy érzem, hogy nem vagyok senkihez se való. Belefáradtam abba, hogy próbáljam megérteni a lányokat, hogy mit miért tesznek. Én nem nyalok semmiért többé.

Maradok egyedül és kész. Ha úgy hozza az élet, hogy egy-két lúzer csajt még ágyba vigyek, akkor megteszem, ha nem, akkor nem látok már pinát életembe többet.

2016. ápr. 24. 17:18
 19/20 Thomika20 ***** válasza:
52%

Amit én eddig tapasztaltam, az az, hogy ezek a dolgok elkerülhetetlenek:

- legyél menő, nagy képű, legyen nagyon sok barátod

- lehet mindenkinél, de járjál bulizni, ha nem feltétlen kocsma, de legyen koncert, vagy hasonló

- legyen nagyon sok érdeklődési köröd, sok hobbid

- legyen egy kocsid, vagy legalább egy motorod

- legyél humoros, életvidám MINDEN alkalommal, tehát sosem lehetsz rossz kedvű kb

- legyél kigyúrt, vagy legalább valamit sportolj

- ne legyél otthonülős, legyen valami izgalmas benned.

Na ebből kb bennem semmi nincs meg :)

2016. ápr. 24. 17:31
 20/20 anonim ***** válasza:
Férfitársaim már mindent leírtak előttem, és elég sok példával illusztrálták. Én is csak alátámasztani tudom a tapasztalati úton szerzett információimmal, hogy a kérdésben szereplő szöveg jól hangzik, de egyáltalán nem igaz. Húsz éves lány vagy, minden ujjadra ugrik 10 férfi, csak csettintened kell, naná hogy ez a véleményed. De ez körülbelül annyira hiteles, mintha egy politikus milliós fizetés mellett arról papolna, hogy nincs is olyan rossz sorsuk az etióp kisgyerekeknek, akik egy száraz kenyeret esznek naponta, maximum.
2016. ápr. 24. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!