Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez szerintetek gáz vagy én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szerintetek gáz vagy én vagyok nagyigényű, esetleg pénzéhes a pasival szemben?

Figyelt kérdés

Egy fiúval randiztam pár hete, és az első tali végén megkérdezte, hogy holnap van-e kedvem moziba menni vele. Másnap el is mentünk, és amikor a jegyet vettük ő utalvánnyal fizette a sajátját, tőlem pedig elkérte a pénzt, holott az uatlványból az én jegyem is kifért volna. Önmagában ez még nem is baj, de az, hogy a visszajárót az én pénzemből ő rakta el, na az már igen.

Ezután azt mondta, hogy gyorsan üljünk be, nem szeret itt áldogálni. Meg se kérdezte, hogy kérek-e esetleg egy üdítőt vagy valamit a 2 órás filmre.

Egész jól állnak anyagilag, és a fiú sokat is költ magára, szóval ezek ki vannak zárva.

2010. ápr. 24. 18:47
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Hát szerintem is érdekes szituáció volt.

De már nem találkozgatok a csávóval, csak kiváncsi voltam a véleményekre, mert szerintem evidens, hogy nem rakja el az én visszajárómat...:S

2010. ápr. 24. 19:09
 12/19 anonim ***** válasza:

Hát ilyet csinált volna én megkérdeztem volna, hogy ezt hogy gondolja (mármint hogy elrakja). Nekem is volt egy hasonló esetem, a srác elhívott randizni, erre beültünk reggel 8tól délig a munkaügyi központba, és mondta, hogy hoz kávét, mondtam hogy nekem is hozzon, erre azt a 80 forintot is elkérte! Hát nekem égett a pofám, 1. a randi a munkaügyön, 2. 80 forintot elkért.

Ez tapló volt, én nem taliztam többet vele, az ilyeneket hanyagolni kell.

2010. ápr. 24. 19:16
 13/19 anonim ***** válasza:

az sztem még nem gáz, h első randin mindenki amgának fizeti a dolgokat..

Az, hogy elrakta a visszajárót, ellenben már eléggé az..

Tapló paraszt az ilyen, ráadásul fiygelmetlen, hogy nem is vette észre, hogy felháborított...

2010. ápr. 24. 19:29
 14/19 anonim ***** válasza:
Hát én azért mondtam volna, hogy adja már vissza a visszajárót. Hát ez kegyetlen nagy paraszt lehetett...
2010. ápr. 24. 19:53
 15/19 anonim ***** válasza:
Mennyi volt a visszajáró, ha megkérdezhetem? (csak kíváncsiságból)
2010. ápr. 24. 19:53
 16/19 anonim ***** válasza:

én pl meghívtam a barátomat mikor először mentünk moziba

szerintem sokkal jobb érzés ha adhatunk

19/L

2010. ápr. 24. 20:17
 17/19 anonim ***** válasza:
ezzel szóba se állnék. nálam még egy pasi sem engedte meg ezt a viselkedést magának
2010. ápr. 24. 20:32
 18/19 anonim ***** válasza:
legyünk pozitívak: lehet,hogy izgult,és figyelmetlenségből rakta el az apród, és/vagy egyszerűen nem tanították meg neki hogy illik meghívni a lányt,és erről nem tehet. a legkorrektebb megoldás:finoman megkérdezni tőle,hogy mért tette el a visszajáród legutóbb (hogy mét nem fizetett midnent,azt ne kérdezd meg,hülyén jöhetsz ki belőle);legközelebb pedig előre kérdezd meg a srácot,hogy hogy fizettek.
2010. ápr. 24. 20:40
 19/19 anonim ***** válasza:
Én nem találkoznék vele többet. És nem azért, mert nem fizette ki az enyémet, hanem azért, mert még csak hajlandóságot sem mutatott, hogy kifizetné, utána meg még a te pénzedet is eltette pofátlanul. Ezek után mi a kérdés?:D
2010. ápr. 25. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!