Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez szerintetek gáz vagy én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szerintetek gáz vagy én vagyok nagyigényű, esetleg pénzéhes a pasival szemben?

Figyelt kérdés

Egy fiúval randiztam pár hete, és az első tali végén megkérdezte, hogy holnap van-e kedvem moziba menni vele. Másnap el is mentünk, és amikor a jegyet vettük ő utalvánnyal fizette a sajátját, tőlem pedig elkérte a pénzt, holott az uatlványból az én jegyem is kifért volna. Önmagában ez még nem is baj, de az, hogy a visszajárót az én pénzemből ő rakta el, na az már igen.

Ezután azt mondta, hogy gyorsan üljünk be, nem szeret itt áldogálni. Meg se kérdezte, hogy kérek-e esetleg egy üdítőt vagy valamit a 2 órás filmre.

Egész jól állnak anyagilag, és a fiú sokat is költ magára, szóval ezek ki vannak zárva.

2010. ápr. 24. 18:47
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

szerintem eleg gaz:D mar nem is hogy nem fizeti hanem hogy "megvette" utalvanyal a penzedet :p most mire gondoljak:)

lehet van 1 oka amiert nem adnak neki a szulei casht:D

2010. ápr. 24. 18:49
 2/19 anonim ***** válasza:
:D:D:D:D:D randi fail.:D
2010. ápr. 24. 18:49
 3/19 anonim ***** válasza:
talpasparaszt....
2010. ápr. 24. 18:51
 4/19 anonim ***** válasza:

hát szerintem ha a pasi elhív valahova,akkor neki illik fizetini.bár mondujk én pl csinálnám úgy h jegyeket ő popcornt én,mert nem érezném jól magam,ha ő fizetne mindent.bár ha elmegyünk barátommal vhova ő fizeti az üdítőm,kapok tőle cukrot,csokit,virágot.és nem hagyja,hogy viszonozzam.de ha valami drágább dologról lenne szó,akkor fele-feléhez ragaszkodnék.

vagy nem állnak mégsem olyan jól a barátodék,vagy csak nem tudja,hogy mi illik.

2010. ápr. 24. 18:55
 5/19 anonim ***** válasza:
PARASZT...hagyd a francba(mond neki azt h elobb tanuljon meg viselkedni aztan csajozzon)-hat ilyen bunkot:/
 6/19 anonim ***** válasza:
jujj bocsi a helyesírási hibákért,siettem.
 7/19 anonim ***** válasza:
Tényleg elrakta a te visszajáródat?? :D :D Vááá xD Ez milyen már. :D Érdekes egy ember lehet...
2010. ápr. 24. 19:02
 8/19 anonim ***** válasza:
TOLVAJ!!!
2010. ápr. 24. 19:03
 9/19 anonim ***** válasza:

sajnos a sok pénz meghülyíti az embert.. egyszer láttam egy pasit, eki egy vagon kaját vett, és a pénztárnál egy köteg 20ast vett elő a zsebéből.. aztán a pénzárossal egy 5forintoson veszekedet...

tehát: a kiszemelted nagyon anyagias, ez problémát fog okozni.. szerintem fontold meg

2010. ápr. 24. 19:03
 10/19 anonim ***** válasza:

Nem tudom, szerintem első talinál mindenki fizesse a sajátját. Ha inni akarsz akkor vegyél magadnak. Persze ha meghív az más. Jó az ilyet előre megbeszélni..

18/L

2010. ápr. 24. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!