Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? Ti mit tennétek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Kissé bizonytalan vagyok.! 32 éves vagyok, szűz. Külföldre járok dolgozni, és a vonaton megismerkedtem egy pasival, akivel eszméletlen módon megtaláltuk a hangot, és azóta is tartjuk a kapcsolatot. 67 éves de meg nem mondtam volna róla! Chiléből jött de már vagy 20 éve itt él ahol dolgozom. Vissza fog menni Spanyolországba és lehet soha nem látom majd viszont. Jó vele beszélgetni, viszont néha vannak olyan dolgok amik kétségeket ébresztenek bannem még megriasztanak. Pl. ő szeretne családot alapítani egy 30-35 év körüli nővel, én viszont nem igy tekintek rá. Szexpartnernek nem lenne utolsó mert eszméleltlenül jól néz ki. Csak félek a továbbiaktól, hogy majd ő esetleg többet akar. ti mit tennétek?

2016. szept. 30. 18:29
 1/3 anonim ***** válasza:
mond meg neki, hogy te csak szexet akarnál és ha ezt nemtudja elfogadni ost búcsúzzon el tőled. 67 évesen már ne akarjon apa lenni. (Mondjuk szerintem már rég apuka, sőt talán már nagyapa is.)
2016. szept. 30. 18:43
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen apuka és vannak unokái is de újra szeretne családot.
2016. szept. 30. 18:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Keresnék korombelit. Apám van.
2016. szept. 30. 19:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!