Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek hagyam az egészet?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hagyam az egészet? (bövebben lenn)

Figyelt kérdés

van egy lány akivel már majdnem 2 hete beszélgetünk msn

multhéten lekértem a számát és azt monta hogy ki kelem érdemelni most megint megkérdeztem és azt monta majd hamarosn. megkérdeztem hogy nem e találkozunk azt monta lehetcéges.

szerintetek reménytelen?

vagy nehezen agya magát ?

mit javasoltok mit tegyek?

köszönöm elöreis

16/F

2010. ápr. 24. 15:22
 1/8 anonim ***** válasza:
hagyd!
2010. ápr. 24. 15:24
 2/8 anonim ***** válasza:
hány éves a csaj?
2010. ápr. 24. 15:39
 3/8 anonim ***** válasza:

én csaj vagyok

ugyanigy csinálok mikor msn en nyomulnak.

nem akar töled semmit csak azt hogy kopjál le róla.

ennyi.

naszia

muhahaha

2010. ápr. 24. 15:45
 4/8 anonim ***** válasza:

A válasz írója 58%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:45

Ugyanígy csinálod? Mert hülye pi..a vagy, és őszinteség helyett szeretsz szórakozni másokkal.

2010. ápr. 24. 15:48
 5/8 anonim ***** válasza:
jó csaj ne csináljon magával semmit, csak mosolyogjon
2010. ápr. 24. 15:53
 6/8 anonim ***** válasza:

ma 15:53: vagyok

bocs elnéztem a topic-ot :D XD XD

2010. ápr. 24. 15:59
 7/8 anonim ***** válasza:
lehet h csak egy normalisabb lany es nem egy aki csak siman oda adja magat...bar lehet kicsit tulzasba viszi...vagy csak nem akar megbantani es ezert nem mondja azt h kopj le. hivd ki meg parszor es ha nem akkor felejtsd el.amugy lehet azert nem vagy neki szimpatikus mert nagyon nagyon nagyon helytelenul irsz.ez meg nekem sem jonne be:))
2010. ápr. 24. 16:28
 8/8 anonim ***** válasza:

A válasz írója 58%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:45

Ugyanígy csinálod? Mert hülye pi..a vagy, és őszinteség helyett szeretsz szórakozni másokka

félreértetted.azokkal csinálok igy akik nem jönnek be hasonlók de öket általában leállitom hogy barátok maradjunk de nem akarok töled semmi komolyat.Ne alkoss véleményt úgy másokról hogy nem is isemred öket.Tanulj még.!!!!

2010. ápr. 26. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!